Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS kura tarihi ne zaman belli olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet terçih yapacaksınız sınavdan sonra

ilkokul ve orta okul mevzunlarına sınav yoktu biz sadece tercih yapacağız kura ile alıcaklar

2014 Kura ile atama Hakkında

Merhabalar 10.10.2012 tarihinde almış olduğum % 52 oranında sürekli olarak raporum var.
Konjenital bozuklugu var iç engel.Lise 2 terkim şu an açık lisede 8.dönem ögrenci olarak devam etmekteyim.21 yasındayım

Sizlere danısmak istedigim sıfır bilgim var kura ile atamaya girebilirmiyim? 2014 kura ile atama basvuruları hangi tarihte? Gerekli evraklar nelerdir ?
Günlerdir uyku uyuyamıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum sağlıklı günler arkadaslar.

Konjenital;
Merhaba,
Lisede krediniz nedir? Mezun olmaya yakınsanız sınavın yapılacağı tarihten itibaren 2 sene içinde mezun olursanız eğer geçici mezuniyet belgesi ile sınava girebilirsiniz, bende öyle yapacağım çünkü..
Bu şekilde kura atamasına girebilirsin. Sınav başvuru tarihleri 24 şubat - 07 mart arası kura başvuru tarihleride ya bir hafta önce yada bir hafta sonra olması lazım ösym'nin siteden veya buradan takip edebilirsin..
Gerekli evraklar zor değil zaten :)
Kimlik, Rapor, Başbakanlık engelli kartın, başvuru yaptıgın yerde form doldurup vereceksin bu kadar.
ama daha önce sınav veya kura parası var bankaya yatırılacak..
klavuz yayınlansın kafandaki sorular cevap bulur..

asadas05 çok teşekkür ediyorum vallahi kaç gündür pusuda bekliyordum.Bilgiler için çok çok teşekkür ettim başbakanlık engelli kartı nedir zorunlumudur bu kart hocam ?

2012 de kura ile kayıt oldum. acaba kayıt yenilemem gerekiyormu bilgisi olan cevaplarsa lütfen sevinirim bu benim kafamı kurcalıyor açıkcası

ekpss de bu sene ilköğretim(ortaokul) mezunları için kura olcak mı?

kura olcakmı?başvuru tarihleri aynı mı?
bilgisi olan varmı

2012 de kura ile kayıt oldum. acaba kayıt yenilemem gerekiyormu bilgisi olan cevaplarsa lütfen sevinirim bu benim kafamı kurcalıyor açıkcası

2014 ömss yada ekpss ilköğretim kura

kura olacakmı yoksa olmayacakmı net bilgisi olan varmı

Bu 3. atamada olmayacak.Nisanda sınav olacak ortaöğretim mezuları katılabilecek...

arkadaslar bu ösym açıklama yapmıs
Kılavuzda yer alan kadrolardan tercih yapabilmek için, 29 Nisan 2012 tarihinde yapılmış olan 2012-ÖMSS’ye girilmiş ve ortaöğretim mezunları için ÖMSSP1, ön lisans mezunları için ÖMSSP2, lisans mezunları için ÖMSSP3 puanının alınmış olması gerekmektedir. diye bu durumda kura ile atama işi suyamı düştü daha ösym bile kayıtı yaptırmadan atama olmuyacak mı yani ? 27 ocak 3 şubat denilmiş lütfen kesin bilgi ösym kayıt olcam kuraya girebilmek için atama olmuyacakmı yanı

Arkadaşlar ben ortaöğretim menzunuyum ve şuan açıktan lise okuyorum sınava katılabilirmiyim acaba

Galiba kimse bilmiyor nerden öğrenebilirim bunu bilen varmı

canfeda20; kaç kredin var?

konjenital;
başbakanlık engelli kartı zorunludur tabi ki. bu kart başbakanlıgın engel derecesi %40 ve daha üzeri insalara kolaylık sağlaması açısından verdiği bir karttır. bulundugun ilin sosyal hizmetler müdürlüğüne %40 ve üzeri raporun var ise rapor kimlik ve vesikalık resmin ile gidip başvurabilirsin.
başvuradan 1 veya 2 hafta sonra kartın onaylanırsa gidip aynı yerden alabilirsin..

benim yüzde 70 özürlü raporum var sürekli ilk okul mezunuyum ösymm kayıt yaptırabilirmiyim kuraya girebilirmiyim ilk defa kayıt yaptırcam bir bilgisi olan varmı

sanırım bu kura ile ilgili kimsenin çok net bir bilgisi yok:(:confused:

Diplomanız ,raporunuzla aile ve sosyal politikalar il müd. başvurun 24 şubat ta onlar yönlendirecek....

(Kura için soranlar) :)

Arkadaşlar kardeşim için soruyorum kura ile bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı acaba? Tercih kısmına geldiğinde tercih yapabilceğiniz bir sınav yok diyor. bilgisi olan var mı acaba?

Ilk okul mezunları icin

Arkadaşlar ilk okul mezunları icin kura ne zaman bilgisi olan varmı..?

ÖSYM 5tl vererek kayıt yaptıra bilirsin

Kura'ya katılmak isteyen arkadaşlar bir sakin olun lütfen :) :)
Hiç birşey belli değil 24 şubat'ta tercih klavuzu yayınlanacak o zaman göreceğiz herşeyi.. Kura olacak mı, olmayacak mı hiç birşey belli değil!

arkadaslar ben liseyi bitirdim ama alttan 3,4 dersim var gecemedim onlari sinava da girmemistim diplomami alamadim simdi ne yapmam lazim ortaokul diplomasiyla kurayami katilmaliyim yoksa baska bir yolu varmi ??

arkadaşlar kura ile başvurular 12-23 mayıs olacakmış

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI, 27 NİSAN'DA YAPILACAK
22.02.2014 10:23
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı:

ANKARA (AA) - Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı (EKPSS) 27 Nisan 2014'te 81 il merkezinde yapılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, EKPSS'ye başvuruların 24 Şubat - 7 Mart'ta alınacak.

EKPSS'ye ortaöğretim kurumlarından, ön lisans veya lisans programlarından mezun veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek engelli adaylar başvurabilecek.

Sınava başvuruda mevcut engelli sağlık kurulu raporunun yüzde 40 ve üzerinde olması yeterli olacak ve "çalışabilir" ibareli yeni rapor çıkarma zorunluluğu olmayacak. Aynı zamanda 2012'de engelli memur seçme sınavına başvuran adaylardan engel ve eğitim durumunda değişiklik olmayan adaylar, ÖSYM'nin internet adresinden kayıt işlemini yapacak.

EKPSS 2014 Kura başvurusu ise ilkokul, ortaokul ve ilköğretim ile özel eğitim iş uygulama merkezi veya okulu mezunu veya EKPSS'nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek engelli adaylarca yapılacak.

Bu adaylar sınava girmeyecek, sadece kuraya katılmak için başvuracak. Başvurular, 12-23 Mayıs'ta alınacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt