Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS lisans tahminen kaç kişi girer? İlk atamada kaçla kapatır?

kamu2014

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
lisans olarak ekpss ilk kez gircem yeni yönetmelikle beraber memur olanların tekrar memur olamaz maddesi ile ayrıca en çok lisans kadrosu verildiğini düşünürsek tahminen 5bin civarı lisans girse yarısı atanmış olanlar olursa ilk atamada lisans 72 75le kapatır siz ne düşünüyorsunuz ?

kamu2014;

eğer öyle kapatırsa ders çalışmayı bırakacam :D

10-15 bin kişi girer ve en düşük 80 le kapatır görüşündeyim :)

kamu2014;

eğer öyle kapatırsa ders çalışmayı bırakacam :D

10-15 bin kişi girer ve en düşük 80 le kapatır görüşündeyim :)

bak hala 15 bn diyor..sınava 4 günde başvuran aday sayısı zaten 10 bn :D lisans nasıl 15 bn olsun haftaya tabi atar yapmazlarsa ama aile pol dün gittim kimse yoktu sanki başvurular bitmiş gibi :D

başvuruların bitmesine son 2gün lisans başvuru sayısı verilecek kadro sayısını dört gözle bekliyorum.p

Bende lisans başvurusu 10-15 bin arası olur diyorum. lisanstan her zaman atama fazla oluyor yine öyle olacaktır.

15bin lisans abartılı değilmi 5-7bin ancak çıkar 8martta açıklarlarda bakarız.p

abartılı rakamlar söylemeyin bencede 5-6 bn olacagı budur en fazla max %20 artar başvurular bitmesine 2 gün kalmış arkadasın demesine göre 45 bn civarı şuan başvuran doğrumu yanlışmı 2 gün sonra anlarız

başvuruluar bitti inş uzatmazlar merakla bekliyorum

keşke sınav öncesi lisans başvuru sayısını öğrenebilsek :l

benim anlamadım bişi var. okuyan lisans öğrencilerde başvuruda bulunmuş. eee bu gençlerin okulu ne olucak. partler olarakmı çalışacaklar. rakam konusunda bişi diyemiycem hiç bir fikrim yok.

evet 10-15 bn diyenler nerdesiniz :D toplam rakam 66 bnmiş. orana vursanız lisans max 5600 kişi oluyor.. :D 4500 fln olursada hiç şaşırmam lisans başvuru sayısı çünkü coğu atandı coğu memur tercih yapamıcak girmesinin anlamı yok vs..vs..

Üst Alt