Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 EKPSS ortaöğretim için sadece hizmetli kadrosu mu açılacak?
Ben Önlisans Otomasyon mezunuyum devlet de böyle bir bölüm yok Ben hiç görmedım peki ben Düz memurluk secebilecekmiyim bilgi verirseniz sevinirm ayrıca Puanım 69.6 Başarı sıram 3096 gerçi puanımda kötü
6,7 yanlış civarı bekliyordum ama 1 boş bırakmışım hiç hatırlamıyorum 8 de yanlışım varmış 51 ,8 den 91.7 puan geldi , yanlışları tahmin edince sanırım o bağlaç sorusu soru zamiri çıkmış Artık pek önemi yokta iş için sanırım ilk atamalarda gideriz , detaylı bi araştırma yapalım ) senin sıralama 900 civarıdır değil mi
477 Ali , 6.7 puan 1000 kişi girmiş araya , 3000 kişiden 1845 tanesi vardır heralde ortaöğretime ayrılan kadrolarda , birde biraz tepki koyarsak 5000 e bile çıkarsalar herkes daha rahat eder, Neyse üstadım sen zaten sınavdan önce Nahçıvana bile giderim diyordun . Allah gönlümüze göre verdi Tebrik ederim seni