Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS ortaöğretim için sadece hizmetli kadrosu mu açılacak?

Ali_Gs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
7
arkadaşlar ortaöğretim mezunlarına sadece hizmetli kadrosumu açılcak öyle bir söylenti duydumda size sorayım dedim?

Ben Önlisans Otomasyon mezunuyum devlet de böyle bir bölüm yok Ben hiç görmedım peki ben Düz memurluk secebilecekmiyim bilgi verirseniz sevinirm ayrıca Puanım 69.6 Başarı sıram 3096 gerçi puanımda kötü

Alicim kaç aldın sınavda umarım umduğun gibi gelmiştir

noktası vşrgülüne tahmin ettiğim gibi 85 bekliodum 85,55 aldım :) sen ne yaptın?

6,7 yanlış civarı bekliyordum ama 1 boş bırakmışım hiç hatırlamıyorum 8 de yanlışım varmış :D 51 ,8 den 91.7 puan geldi , yanlışları tahmin edince sanırım o bağlaç sorusu soru zamiri çıkmış :D:D Artık pek önemi yokta iş için sanırım ilk atamalarda gideriz , detaylı bi araştırma yapalım :)) senin sıralama 900 civarıdır değil mi

Hakkımızda Hayırlısı olsun artık bakalım :(

yok sıralamam 1845 sıralama oynuyor yaw bayağı senin sıralama nedir?

477 Ali , 6.7 puan 1000 kişi girmiş araya , 3000 kişiden 1845 tanesi vardır heralde ortaöğretime ayrılan kadrolarda , birde biraz tepki koyarsak 5000 e bile çıkarsalar herkes daha rahat eder, Neyse üstadım sen zaten sınavdan önce Nahçıvana bile giderim diyordun . Allah gönlümüze göre verdi :D Tebrik ederim seni

Amin cümlemize :) ilk atamada ümidim yok zaten 2. 3. atamada nahçıvana dahi giderim :D

Sıkma canını ümitsiz olacak birşey yokki , iş ayırt etmezsin sen zaten , bir sürü de sertifikan var daha ne olsun :D

Sadece hizmetli kadrosu değil... Diyanet kadrosu açıp da Engelli leri istihdam ediyoruz diye hava atmaya kalkmazlarsa açıkta adam kalmaz yerleşiriz.

Öğrenim durumunuzun / cinsiyetinizin uygun olduğu her kadroya başvurabilirsiniz.

Üst Alt