Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS sonrası da 3 atama olur mu?

zeki insan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
2012 ömss den sonra 3 tane atama yapıldı.acaba 2014 ömss sonrasında da yine 3 atama yapılır mı

Bilinmez ama bu sefer bu kadar çok alım olacağını tahmin etmiyorum...

Rica ederim arkadaşım... Ama inşAllah çok alım olur ve çok engelli kardeşimiz arkadaşımız atanır...

Yeni yasa ile birlikte ben daha çok atama yapılacağını düşünüyorum

bence ve adil olan yüksek % raporu olanlar alınmalı önce. adam obezite duyma eksikliği vs ekletiyo rapora kıl payı %40 alıyor sonra sınava girip engelli kadrosu işgal ediyor. santral memurluğu kadrosunu; tekerlekli sandalyeli bir kişi daha uygun yapabilecekken hareket sıkıntısı olmayan yürüyüp giden ama engelli kadrolu birisinin girmesi gibi.

Aynen ozellıkle doguştan ve ortopedık engeliler oncelık olmalı,
yuksek rapor onemlı degıl psıkolijık raporların hepsı %70+ bu mantıkla bütün memur kadrolarına aklı yetersız kışıler gırer;)

neden öyle deniyor...ortopedik engelliyim daha dogrusu engel olarak görmüyorum cok şükürde...%40 raporum var...neden %70? %40 engelli bence daha fazla daha verimli iş yapabilir...yanlış düşüncelerdesiniz...ama şuna karşıyım...ortopedik engelli atansında...görme engelliler şizofrenik hastalar ve ruh saglığı zihinsel hastaların atanması bana asıl saçma gelen...obez hastası için haklısınız...yemeselermiş okadarda...sonra adı obez oldu...evet kamuda beyni olmayan sağlam binlercesi var...bazen kamu dairelerine gittiğinizde saçma sapan insanlarla karşılaşıyorsunuz ve diosunuzki şansımızın taaa içine su adam su masada senin neyin eksik diye bi an düşünüyor insan...hayırlısı olsun...herşey için hayırlısı...adam yazı yazamıcak birilerinin yardımıyla işlerini hallediyor ama kamuyamı atansın...? atama cok olsunda herkes atansın...30 binlerden bahsediliyordu başbakan konuşmasında...bakalım inşallah sayın Başbakan sözünde durur...

üstelik benim raporumu baltazar formülünde baktığında %50 lere varıyor...ben engelimin yükselmesini insanların hor görmesinden korktuğum için istemedim...istihdam amaçlı aldım zaten iş bulamıyordum eziyorlardı yada işlerine gelmiyordum ...ama şimdi tek çarem ekpss...

ya zihinsel engellileri ve şizofrenleri bende anlamıyorum. onlar için özel kadro mu var masa başına mı oturtacaklar anlamadım. adam panik ataktan rapor almış %40 üzeri engelli sınavına girecek. sorsan engel sana ne yapıyor diye ne der acaba. şimdi aklıma geldi; bugün başvuru yapmaya gittiğimde benden sonra biri girdi içeri. hani kapı gibi derler ya iri yarı uzun boylu tam korumalık yapacak tipte biri. obeziteden rapor almamış mı %40 üzeri? ekpss için sınav başvurusu yapacakmış. yuh dedim içimden. şimdi burda bu arkadaş mı engelli yoksa koltuk değnekleriyle başvuru için 3 kat merdiveni 10dk da çıkan ben mi?

Arkadaşlar Engel sadece ortopedik değil bunu da bi kafanıza yerleştirin.
Kronik hastalıklar daha tehlikeli misal bi epilepsi hastası yolda giderken düştü nöbet geçirdi başını biyere vurdu beyin kanaması felç.
Veya bi saralık hastası veya bi nakil gecirmiş insan bunlarıda düşünün.
Bide şunu düşünün şizofreni yada otistik olan insanların atanması bu onların hakkıdır nasıl sen bu sınavda başarılı olabılıyosan hak edebiliyosan oda bu sınavı hak ederse atanır hak edemezse atanamaz onlar nasıl geçinecek bi empati kuralım.
Ortopedik insan daha çok işe yarar diyen bi düşünce olamaz, o bakımdan bakarsanız kronik rahatsızlıgı olan ınsanın fiziki hiç bi engeli olmuyo bu insanlar bütün ortopediklerden daha fazla iş yapar o zaman öncelik bunlara olsun... Bu düşünceler yanlıştır...

Allah herkese rıskını verir. Hepimizin gönlüne hayırlı olanı ihsan eylesin yarabbim
Selametle kalın..
Yanlışım olduysa Affola...

nerdeyse 2 yıl sonrası bu hiç belli olmaz

Üst Alt