Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014-EKPSS ücret saçmalığı!?

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Saçmalık olduğunu düşündüğüm bir olay.25 TL ödenecek bir sınav ücretinin kurumlar arası bilinmesi gereken kısmının bizlere aksettirilmesi.Minnet altında mı bırakılmak isteniyoruz?

EKPSS SINAV ÜCRETİ : 100,00 TL (SINAV ÜCRETİ SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN
100,00 TL’DİR. 25,00 TL ADAY TARAFINDAN 24 ŞUBAT-7 MART 2014 TARİHLERİ ARASINDA İLGİLİ BANKALARA YATIRILACAKTIR 75,00 TL İSE
AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI TARAFINDAN SINAVA GİRECEK HER BİR ADAY İÇİN ÖSYM HESABINA
YATIRILACAKTIR.)

anlamadım ne bekliyordunuz? 2012 de 30 liraydı şimdi 25 lira? saçmalık olan nedir?

Arkadas ben mi yanlıs anladım

25 TL gidip bankaya yatırıcaz eyw. Kalan 75 tl yide aile ve sosyal politika bakanları bizim adımıza yatırıcak bizden ücret alınmıyacak ?

muhendis3232;

75 TL nin bizim adımıza yatırılacak olması.Hiç bir sınavın 100 TL olmaması.Kafadan uydurulmuş bir minnet vesilesi.

bu sınava giren sayısı az olduğu için 100 lira civarı bir masraf oluyor..kpss gibi 5 milyon kişi gimriyor o yüzden sürümden kazanamıyor. ekpss masrafı o yüzden çok :D

ee az kişi demek az kitapcık sayısı demek ve daha az masraf demek 5 milyon kitapcık nereeee 100 bin kitapcık nere :)

Başka hangi sınavda nerdeyse herkese bir yardımcı (soruları okuyup isaretleyecek yardımcı veriliyor).... biraz makul olup şartları düşünelim kafadan elestiri yapmadan önce. Kaldı ki ücretin büyük kısmını devlet karşılıyor. ,

evet arkadaş açıklamış sadece kitapçık olarak düşünmiyeceksin..binlerce memura para verecek bu sınavda devlet

bugün ben de aynı şeyi düşündüm :) siz aranızda anlaşın ne kafamıza kakıyorsunuz diye :)

Bencede çok çok saçma 75TL veriliyor ise bunu neden klavuza yansıtıyorlar ki saçmalıklar bitmiyor neyse 25TL iyidir 100TL diğerki senelerde olacak sinyalimi veriyorlar artık orası bilinmez :)

Hangi bankalara yatırılıyor para?
Dekont + raporla banklığa bağlı kuruma gitmek yeterli midir?

PTT,Halkbank,Ziraat Bankası,Akbank,Kuveyt Türk,Deniz Bank, İnternet ve Tüm Şubelerinden TC no ile ÖSYM EKPSS belirterek yatırıcaz herhalde.

Üst Alt