Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ekpss ye çalışan veya emekli olan engelli kişiler baş vurabilir mi?

nbe51

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
bilgisi olan arkadaşlar net cevap yazarlarsa, hem çalışan ve emekli olan arkadaşlarımıza yardımcı olabilirler. hem de bu kadrolara giremeyeceği halde tercih yapıp da atanamayan çalışan veya emekli engelli arkadaşlarımızın kadro zaiyatına neden olmaları ortadan kalkabilir.

emekli olanlar giriyor ama atanırsa sanırım emekli maaşları kesiliyor emin degilim yinede araştırın.

Sorunuzun cevabı Evet katılabiliyor.
Fakat çalışan memurlar için EKPSS yönetmeliği 14. madde aynen söyle diyor.
MADDE 14-(1) Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz.

Peki yetim aylığı alanlarda girebilirler mi ?
Çekincem şu yetim aylığı almak için %60 oranlı rapor almıştım ama başvuruda araba alımı için aldığım %42 oranlı raporu götüreceğim bu yetim aylığımın kesilmesine neden olur mu ilerde ?

Üst Alt