Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de birinci atamada tahminen lisansa kaç kadro ayrılır?

zeki insan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
2014 ekpss de birinci atamada tahminen lisansa kaç kadro ayrılır ?cevaplarınız için teşekkür ederim

3000 kesınse 500kişiye denk gelıyo ıstatıstıklere gore..

1. cisi 3.000 rakamı nerede geçti ? Kim dedi ? Ne zaman dedi ? 2. cisi 3.000 kadro gelir ise istatistiklere göre 1.200 civarı yapıyor. Ben matematikten 15 te 15 yaptım doğru. İstatistik konusunda bana güvenebilirsiniz.

kımın dedıgı hakkında 1500tane başlık var zahmet edıpde bakı ver.2012-2013 lısans ortlama alımı %23ve%11 ıkısının ortalamasıda %16-%17 busenede aynısı olur. yoksa 50000 lıselı boşa gırmış olur.50000 e 500-1000kişi almazlar ama lisans sadece 6000 kişi 500-600kişi normal bence hakkınıyet olmalı degılmı.

Ya bende düşünüyorum en son atamada 1600 kişi aldilar bunun 800 ü lisansti yani demek istediğim kadrolar sayiya göre değil kamunun talebine göre şekilleniyor ona göre kadro açılıyor

arkadaşlar 1.tercihlerde atanamayan biri 2. ve 3. tercihleride yapabilir mi ?

!. Tercihi yapan 2. de 3. de tercih yapamıyorsa diye saçma bir şey olur mu ? :)) Nereden aklına geldi bu tür bir şey ?

arkadaşlar eski atamalara bakın en fazla kadroyu genelde lisansa vermişler inceleyin derim.

kadroların2/3 ü lisansa verilmelidirki, engellileri okumaya teşvik etsinler ancak tahminime güre 1200 kadro verirler lisanslara.

ben 73 küsür paun aldım bu sınavdan lisans mezunuyum kuraya başvuramıyormuş galiba ne yapcaz bilgisi olan var mı nasıl tercih yapıcaz

işallah yerleşirsin ama heryeri yazman gerekli ucra küşeleri 2. atamada yerleşirsin kesin gibi. mesela artvin kars yaz derim

sorun yerleşip yerleşmek değil ben şimdi kuraya başvurmayacam galiba ne zaman tercih yapıcam nasıl yapıcam sorun orda ben zaten özel şirkette engelli olarak çalışıyorum işimde rahat sadece deneme amaçlı girdim

tercihlerin nezaman başlıyacağı belli değil hala. kuraya ;sınava giren hiçbir kuraya başvuramaz.

en az 1000 kişi olmasını bekliyorum boşa mı lisans okuduk bi ayrıcalığımız olsun.

arkadaşlar 1000 lisans olsa bile onların hepsi düz memur olmaz. çoğu öğretmen, mühendis olur. şansımız varsa bu sene de diyanet imam hatipli isteyip doldurmaz kontenjanları. bari düz memur istese. imam hatipli olacakmış vs vs.

2012 deki ömss de lisans yerleşenler arasında öğretmenlere ya da mühenislere ayrı kontenjan mı açtılar,yani sıralamada benim önümdeki kişiler çoğu öğretmense düz memurlukta bayağı yer mi açılmış olacak??bilen var mı?

diyanet kadrosu fazla olursa insanların çoğu açıkta kalcak yazık günah olcak milletin hakkı yencek, gereksiz diyanet alınmamalı, bu torpillerin hepsi ahirette patlıyacak

ya tüm branşlarda mühendis alsınlar ya da hiç mühendis almayıp ortak branş alıp sıralamaya göre ortak branş alsınlar. 63 puanla 1. atamada atanan mühendis var ama 75 puanla da 1. atamada açıkta kalan ortak branşcı var. Kendi branşında mühendislik kadrosu yok diye. Ya hu insaf. Madem o mühendislk branşlarına kadro yok, zamanında bölümü niye açtınız. O kadar insan dirsek çürüttü emek verdi o bölümlerde.

en az 1000 kadro verilir lisansa diyanet deilde öğtetmen mühendis açılsın onların çoğu 80 üstü alan kişiler atanma şansımız artar

76 puanla ilk atamalarda atanırmıyım düz memur olarak doğu yazarsam birde branş var tabi öğretmenim onda şansım daha yüksek ama tabi ki kadro açarsalar branşımızdan.

ÖSYM 482 KİŞİ DEDİ... lisans için...
432 kişi de ortaöğretim dedi.

Üst Alt