Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de birinci atamada tahminen ön lisansa kaç kadro ayrılır?

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Lisans atamaları için konu açmışlar ben de ön lisans kadroları için konu açayım dedim. Evet, 2014 EKPSS'de birinci atamada tahminen ön lisansa kaç kadro ayrılır? Bir de kaç puanlılar ilk atamada yerleşir sizce? Sorularım bunlar, yanıtlarınızı bekliyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler...

Kolay gelsin

85 puan aldım sıralamam 272. sağlık teknikeri olarak atanmayı bekliyorum. sanırım bizim bölümden girenlerin sayısı 20-30 civarında. dolayısıyla ilk atamada atanmamam için bir sebep yok gibi.

keşke haziran bitince tercihler başlasa. yoksa ilk atamaya yetişemeyeceğim.

Cengiz Yürek, zâten tercihler 23 Hazîran'da başlamayacak mı? Neden ilk atamaya yerleşemiyorsun anlayamadım?

sağlık teknikeri derken bölüm nedir. bende teknikerim tıbbi sekreter olarak girdim :) gerçekten de 20-30 kişi girmiş sağlık teknikerliğinden diyorlar sağlam kaynaktan mı duydunuz acaba

TDSEMRE;

aşırı sağlam olmamakla beraber duyum diyelim. zaten 2012 atamalarına bakıldığında tıbbi sekreterlik kadrolarının yarısına yakını boş kalmış. bu seferde öyle olacaktır

kaç puan almıştınız ? bende tıbbi sekreterim.

Üst Alt