Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'de hemşire alan ataması olur mu?

asecik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ege üniversitesi hemşirelik bölümü son sınıftayım. bu sene mezun olacagım için bu sınava girme hakkım olucakmı? ayrıca hemşirelik bölümünde atama olur mu? eger böyle olursa öncelikli olarak mı düşünülürüm yoksa herkes karışık olarak mı atanıyor kadrolara yani hangi kadro boştaysa orayamı atanabiliyoruz?? bnm saglım raporum % 78 engelli

Olur hatta puan yapmana gerek kalmayadabilir çünkü sizin meslek erbabı engelli o kadar az ki kaç kişi girerse hemen kapış kapış giriyor

zaten hemşireler kpss den 60-70 puanla atanıyor :) 30 lamı atanacaksınız daha önce alım olmuş sanırım yine olur benim tahminim onun dışında kpss p3 puanıylada hemşire alımı oluyor arada

60-70 puanla anca surgun yerlerine atanabiliyosun. Suan izmir manisa aydin ve bu cevreleri istiosan 80-85 alman gerekiyor.ayrica 10000 kisi girer deniliyo topu topu 3 bin kisi atanicakmis bi sekilde alandan falan one gecmek gerekir. Hemsirelik disinda ayrica isletme mezunuyum hemsireligin disinda ayni anda isletme alanindanda isteyebilirmiyim

ekpss DE ALAN İŞİ YOK 2 yıllık mezunsan 2 yıllıkların sınavına 4 yıllık mezunsan 4 yıllıkların sınavına lise mezunuysan lise mezunlarının sınavına gşrebiliyorsun sorular herkesin engell durumunda aynı oluyor

serdaruz;

Benim icin onemli olan sorular degil biliyorum ayni sorulurda herkes ayri bi bolum bitirmistir atama ona gore olmuyomu herkes kendi bransinda atanir heralde

asecik;

Dediğiniz gibi ama alan alımı açılır... ise dediğiniz gibi olur yoksa normal tercihte bulunursunuz... yani mezuniyete göre tercih edersiniz...

Herkes kendi branşından atansa güzel olurdu ama maalesef açılmıyor, genellikler 2001 (herhangi bir lise bölümünden mezun olma),3001 (herhangi bir önlisans bölümünden mezun olma),4001 (herhangi bir lisans bölümünden mezun olma) kadroları açılıyor çoğunlukla. Sağlık teknikerleri, hemşire, ebe vs. kadrolarıda açılmıştı yanılmıyorsam.

Üst Alt