Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS'ye kadrolu bir öğretmen girebilir mi?

-Gravity-

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,
Ben 657 ye tabi kadrolu öğretmenim. 5-6 yıldır. Normal kpss ile atandım.
Sorum şu:
- 2014 te yapılacak ekpss ye girip aldığım puanla başka bir kuruma yada gene öğretmenlik için tercih yapabilir miyim?
Gerekirse şubatta istifa edip 6 aylık yasal bekleme süresini beklerim..
Varsa bilgisi olan sevinirim.
Sınava gireceklere de başarılar dilerim :)

sınava kalmış yaklaşık 4 ay ne 6 ay beklemesi hocam :) işinizi kaybetmeyin boşverin

Öncedende memur olarak atanmıştım. Öğretmen olmak için istifa etmiştim. Şimdi de bazı özel sebeplerden yer değişikliği yapmak zorundayım. Sınıf öğretmenliği yaptığım için tayin olmuyor. Çakılı kaldım.
Rızk Allah tan tekrar atanamasam da böyle bi risk almak istiyorum.
Sorumun cevabını burada bulamayacağım herhalde :)

engelli raporun olduğu sürece girersin...işe başlamadan buyana 2 yıl geçmiş sonuçta istediğin sınava girer atanırsın ister kpss olsun ister ekpss..ama istifa etmek çılgınlık olur öğretmen alımı olacağı mechul düz memurluk istiyorsanız o ayrı...

Teşekkürler.. Ozaman önce sınava gireyim..Bakalım ne olacak..

muratulas;

merhaba arkadaşım, bu hafta şubat atamalarında atanma ihtimalim yüksek, ama yüzde 42 raporum var ekpss ye girmeyi planlıyorum, ekpss den izmir ve çevresine atanma ihtimali çok yüksek zaten duyduğum kadarıyla kendi ilin oluyormuş, eğer öğretmen gibi atanıp istifa edersem 6 ay mı bekleyeceğim ? bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mı

Onceden memur olarak atanmis öğretmen lik icin istifa etmis simdide memurluk icin tekrar sinava girecek ve ekpss de baska bi engelli insanin girecegi kontenjani yiyeceksin bencillik ten baska bisey degil bu tur insanlardan nefret ediyorummm hic düşünmüyor zaten kadroluyum maasin isin var baskasi evine ekmek goturemiyor sen belkide onun yerini alacaksin yaptigin seyle ayip be ayip boyleleri yuzunden sart kosmalari lazim istifa edip tekrar başvurmak olmamali ....

morfeuse23;

tamamen haklısın ayıpya öğretmezsin hadi bazı arkadaşların bahanesi hizmetli görevi ağır filan diye siz öğretmenmişsiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz 1 engelli kardeşimizin ümitlerini yıktığınızın ekmeğini aldığınızı biliyormusunuz farkındamısınız
not :ben orta öğretim mezunuyum yani siz sınava girsenizde girmesenizde şahsımla ilgili bi sıkıntı yok ama sizin gibi lisans tan girecek arkadaşların çok sıkıntısı olur çok ah alırsınız

adam neden kızıyorsunuz engelli raporu varsa ekpss ye girebilir. herkes kendi engeline ve eğitim seviyesine göre farklı sınavlardan geçiyor. kimse kimsenin hakkını yemiyor. devlet böyle bir hak vermiş o da kullanmak istiyor. siz soruya cevap vermek yerine adam suçluyorsunuz. adalet peşinde koşmak istiyorsanız bedava verilen yeşil kartlıları arayın ya da yüzdesi şişirilen engelli raporlarının peşinden koşun. Allah kimseye derdi olmayan sıkıntı vermesin. Engelli vatandaşlarımıza Allahtan sabır diliyorum

Arkadasim adam sadece fantazi peşinde daha once memurmus öğretmen lik için bırakmış simdide öğretmen liği bırakıp tekrar biraktigi memurlugu olacakmis 1.si ilk girdiğinde memur olmus istifa etmis orada girmese baska biri girecek bu birinci kisinin ekmegini bosa harcamis oldu ogretmen olmus onuda birakacak ettimi iki kisi hakkidir girmek ama kendini dusunmekten bencillikten fantezi pesinden kosmaktan baska birsey degil yazik ewine ekmek goturemeyen adam belki girecek bu arkadas 1puanla onde diyelim bunun isi var zaten daha once bu gidisle yarin baska fantezi bulur bunuda birakir bedava felab demissin baskasinin hakkini yiyenleride Allaha havale ediyorum ama isimiz varken iki kere istifa edip iki kere baskasinin yerine engel olmakta fanteziden baska birşey değil dir.

hafıf engelılerde bu fantezıler var butun hakları onlar kullnıyo zaten bunlar yanlarında pembe renklı gozluklerıyle dolaşırlar bılmem nereye atandım dıye yazarlar egtiımlerı zaten ust noktadır en gusel işe gırerler olmadı burayı begenmedım tayın ıstrler ogretmnlgı begeenmezler 3ay yazın boş 2,000-2500 maaş neyını begenmedın..

Şuan Kadrolu Öğretmenim ve 2014 EKPSS ye girmeme hiçbir mani yoktu, yani Resmi olarak ve hertürlü hakkım olarak sınava girdim.
60 soruda da çok iyi bir puan bekliyorum ve bana olumsuz yorum yazan zihniyetlere sesleniyorum. Böyle bir hakkı bana vermişlerse bu hakkımı kullanırım.
Sorduğum soruya cevabın yoksa ses çıkarmayacaksın.
Editörlere de sesleniyorum; tarafıma yapılan hakaretlerden şikayetçiyim. Kanunen yasaktır. Üyeliklerinin askıya alınmasını istiyorum.
Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Hem tekrar memurluğa geçme derdim yok,
Diyelimki babam vefat etmiş, annem ve kardeşlerim tek başlarına memlekette yalnız kalmak zorundalar, ve sınıf öğretmeni olduğum için tayin çok zor.
Bu sınav sayesinde yanlarında kalma ihtimalim var. Peki şimdi böyle bir durum varsa siz benim hakkıma girmiş olmuyor musunuz?

muratulas;

Hem RIZK ALLAH'TAN diyorsun hem bir kişiyi rızkından etmiş bir kişiyi daha rızkından etmek istiyorsun. o atanıp istifa ettiğin memurluk ve istifa etmeyi düşündüğün öğretmenlik için binlerce kişi savaş veriyor ve sen böyle yapıp o binlerce kişinin hakkını yiyorsun bilmem farkında mısın???

soruna gelince 657'ye tabi memur isen zaten 657'ye tabi hiç bir yeri yazamazsın. kılavuzu biraz aç oku herşey orada yazıyor..

iyiki burda sormuşsun bunu dostum yoksa kargalar güler soruya böyle çılgınlık mı olur. milletin atanmak için ne eziyetler çektiği öğretmenliğe yerleşmişsiniz kaç senedir mis gibi işiniz var ekpss den uzak durun. ben öğretmenim şubatta 0.04 puanla atamayı kaçırdım raporum olduğu için ekpss ye girdim eğer atama olsa ekpss ile uğraşmazdım

ArTe;

Allah yardimcin olsun kardesim.Insallah atanirsin. Benim durum ozel. Yoksa ne ugrasacagim. Benim de mesaj gecmisime bakarsaniz 10 yildir bu formdayim. Gereksiz yorum yazmam. Milletin eli bos, yazsinlar bakalim.

Üst Alt