Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 engelli memur maaşına ne kadar zam gelecek?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
%40 engeli olan ve halen 1790 tl maaş alan 8/1 indeki memurun 2014 ocak maaşı ne kadardır.

0.03 ile çarp çıkan noktayı topla. Aşağı yukarı alacağın fiyatı gösterecektir. (ben hesapladım aşağı yukarı 1843 tl alacaksınız)

Daha analizli hesap istiyorsanız bunu mutemetliğe sormalısınız.

0,03 ile niye çarptınız anlamadım bu yıl zam yüzdelik bi dilimde olmayacak tüm yıl için tüm memurlara derece kademe gözetmeksizin 175 TL Brüt yani bunun bize yansıması nette 119 Tl olacak ilk 6 ay yada 2. altı ay diye bişey olmayacak ocak ayında verilecek hepsi enflasyon farkıda olmayacak şimdilik anlaşma böyle Memursen le yapılan anlaşma bi değişiklik olmayacağıda kesin gibi.Geçen yıldan bile az bi zam olacak yani ortalamada anlayacağınız.:(

175 brüt aylığına zam olacak ama aldığımız maaslara 125 zam olacak diye biliyorum.

yani herkese eşit. vergi muafiyeti falan filan yok.

önlisans olarak devlet memurluğuna atanan kişinin güncel maaşı ne kadar arkadaşlar?

Üst Alt