Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 KPSS atamalarında Lisans mezunları ile adeta alay edilmiş!

darkjusticer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
2014 yılı için belirlenen kpss lisans atamalarını incelerken ilginç bir durum ile karşılaştım.
Kars'ın sarıkamış belediyesine alınacak itfaiye eri lisans mezunu kpss den en düşük 87 puan almış kişiler için kadro ayrılmış !!

link:
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Yukarıda ki linkten "KPSS-2014/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Büyük ve En Küçük Puanlar (Lisans)" kısmından açılan pdf dosyasına ctrl+F ile arama yapın arama kısmına "İTFAİYE ERİ (KARS )" yazın kendiniz görün

:( ne yaparsın arkadaşım
E acep o kadroya yerleşen var mı

İşsizlik o kadar kötü ki çaresizlikten dalgaları görmezden geliyo insan

Ben bazen böyle bir ülkede yaşadığım için utanıyorum.

Suskun Mutsuz Umutlu

4 yıllık üniversite okuyacaksın, KPSS den 87 puan alacaksın Kars sarıkamış'a itfaiye eri olarak atanacaksın !!! Bilmem anlatabiliyormuyum usta !

bunlar oranın sabit puanlarını göstermiyor,orayı tercih eden en küçük puanla ve en yüksek puanla yerleşenleri gösteriyor, yani orayı yazan iki kişinin puanı. kurumlar belirli bir puana göre almıyorlar. en yüksek puan ile orayı tercih edeni alırlar. herhangi bir alay konusu yok. 87 puan almış iki kişi orayı tercih etmiş onlardan yüksek puanlıda çıkmamış onları almışlar işte tercih edenlerin isteği işte :)

darkjusticer

ustam oooooooooooooo sen benim kafadansın. :D aynne öyle ustam. bide engelli adam itfaiye erliği nasıl ypacak zaten engelli yangınla müdahalede geri planda bile çalışsa stresli sorumluluğu fazla bi iş.

ozgurluk
Şahsen ben o puanla oraya atanacağıma diplomalı hıyarcılık yapardım, tıpkı 1980 lerde ilyas salman'ın filminde olduğu gibi... Hiç olmazsa diplomayı görenler 1980 den beri değişen bir şey olmadığını anlarda utanırlar umuduyla...

Suskun Mutsuz Umutlu
Bu EKPSS değil ki Normal KPSS ...

işin içeriğini bilemeyiz, belki orayı tercih eden hep itfaiyeci olmak istiyordur ondan tercih etmiştir :eek: , ama itfaiye eri alınma şartları en az lise mezunu diyor bunlar lisansdan açmışlar orası biraz garip.

Bu ülkede garip olan her şey normal zaten, Bir bakarsın bir yaz günü birileri toplanmış darbe yapar, öte yandan salya sümük ağlayan bir hoca müsveddesi ülkeyi ele geçirmiş ! Pkk sorunuda malum ayrıca suriye konusuna hiç girmiyorum.

Üst Alt