Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 KPSS ile engelli statüsünde atanabilir miyim?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Kpss den 70 puan aldım eğitim fakültesi mezunuyum %40 raporum var engelli kadrosundan şansım nedir??

EKPSS puanı olmadan engelli memur alımlarında tercihte bulunamazsınız.. KPSS puanı EKPSS alımlarında geçersizdir.. engelli memur olarak atanmak için nisan 2016'daki EKPSS ye girmez zorundasınız..

Kpss ve Ekpss ayrı sınavlardır. 2014 yılında yapılan EKPSS sınavına girmemişseniz tercih yapamazsınız. % 40 raporunuz olduğuna göre 2016 yılında yapılacak olan EKPSS sınavına girebilirsiniz, şansınız mı elbette var :)

İşkur aracılığı ile girebilirsiniz ama EKPSS alımı ile giremezsiniz.

Kpssnin açacağı engelli kadrosundan tercih yapabilirsiniz ama ekpss ye girmeden ekpss den tercih yapamazsınız ben ikisine de girdim inşallah birinden atanırız..

teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah herkesin gönlüne göre olur her şey. Kaldık bu sene keşke her sene sınav olsa da insanlarda mağdur duruma düşmese şimdi 2 sene sınavın gelmesini sonrada kadro açılmasını bekleyeceğim inşallah o zamana kadar atanırım. Ayrıca kpss den memur olarak atansam öğretmenliğe geçiş yapabilir miyim ?? raporun faydası olur mu benim için ??

Üst Alt