Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 mart dönemi 2022 aylık tutarları ve tarihleri

t-i-l-k-i

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2022 Maaşı 2014 Mart ayı aylık tutarları ve tarihleri

12 Şubat 2014 Çarşamba 17:45

Engelli vatandaşların 3 aylık dönemler halinde aldığı 2022 Maaşı 2014 Mart ayı (1.Dönem) aylık tutarları ve tarihleri

-------

Engelli vatandaşların 3 aylık dönemler halinde aldığı 2022 Maaşı 2014 Mart ayı (1.Dönem) aylığının verildiği tarihler

Doğum Tarihinin Son Rakamı 0 veya 5 olanlar: 05 Mart 2014 Çarşamba,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 1 veya 6 olanlar: 06 Mart 2014 Perşembe,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 2 veya 7 olanlar: 07 Mart 2014 Cuma,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 3 veya 8 olanlar: 10 Mart 2014 Pazartesi,
Doğum Tarihinin Son Rakamı 4 veya 9 olanlar: 11 Mart 2014 Salı

günleri maaşlarını alabilirler.

2013 Aralık dönem maaşını alan engelli, yaşlı ve engelli yakınları, Ocak-Şubat aylarının farkı ile birlikte 2014 Mart 1. dönem aylıklarını şu şekilde alacaklar:

Yaşlı Aylığı: 446,57 TL
Engelli (%40-69) Aylığı: 893,17 TL
Engelli (% 70 ve üstü) Aylığı: 1339,74 TL
18 Yaş altı Engelli Yakını Aylığı: 893,17 TL

2014 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısında yer alan bazı ücret, ödeme ve sosyal yardımlara yapılan zam miktarı yüzde 8 olarak belirlenmişti
- 65 yaşını dolduran ve muhtaç olan Türk vatandaşına verilen aylık yüzde 8 zam yapılmıştı
- Muhtaç durumda bulunanlara verilen engelli aylığı yüzde 8 zam yapılmıştı
- Yine engellinin bakımını üstlenen muhtaç durumdaki kişiye verilen aylık yüzde 8 zam yapılmıştı

Miktarlar kesindir umarım 900 yüze yaklaşmış ona bile seviniyoruz artık , Bu arada arkadaşlar bir soru sormak istiyorum ben maaşımı ptt matik kartı ile alıyordum ama kartım kırıldı bende salı günü postaneye başvurdum memur arkadaş bana bir aya kadar evine gelir dedi acaba geldigi zaman maaşımı kart la cekebilirmiyim yoksa bir süre beklemem mi lazım daha önce kart yenileyen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim

Niyazi Bey, eğer kartınız gecikirse, PTT kartı beklemeden doğum tarihinizin oldugu günde PTT'ye giderek çekebilirsiniz aylığınızı. Kartı beklemeye gerek yok.
daha sonraki işlemlerini kartla çekersiniz.

Yine de sorunuza PTT kart kullanan arkadaşlar cevap versin pratiğini tam bilmiyorum çünkü.

Arkadaşlar 2022 maaşını ptt den mi alıyoruz ben ilk defa alacağım için soruyorum.birde kart nereden çıkarılıyo

evet ptt'dn alınıyor kimlikle gidip ben engelli maaşı alıyorum hesabıma ptt kart istiyorum de verirler ama ben istemeden geldi adresime postaladılar sen yinede sor ptt'ye

Üst Alt