Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 model otomatık 1.6 auris 1000 km kaç lira yakar?

selo46

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
17
2014 model otomatık 1.6 auris 1000 km kaç lira yakar? Benzin şehirler arası

Yalova k.maraş arası

ortalama 5-6 litre yakar. 90 km/sa ile

Aracı devirli kullanırsan ortalama tahminim 0,35 ile 0,4/0,45 kuruş arası yakar yük ve aracın at/manuel olması da azda olsa fark eder.

dur kalk ve kamyon sollama ışıklarda durma ile aşağı yukarı rakam verdim. hiç bir sorun olmayan bir yol düşünelim ne ışık ne kamyon ne cukur ne yokuş vs olmaması durumunda yakıt sarfıyatı düşebilir. 4 litreye aşağı çekebilirsin... ola ki sanmıyorum ortalama rakam verdim.

1,6 motor benzınli araba ve 4lıtre dunya boyle bı araba ıcad edılmedı dızeller bıle 5,5 lıtre yakıyomuş. ustelık benzınlı ve otomatık olursa 7 yi bulur 100km. sureklı otoban farzederk tabıkı.

1000 km de 60 litre. 320 lira felan yani.

arkadaşlar baştan 1,4 motoru olan araç kaç para yakacakki benzini koklar deniyodu 1,4 hyundaı getz aldım alınca bide baktımki koklamayı bırak içiyo:D 100 km. de 50 tl ye yaklaştı helede şehir içinde lpg ye geçtim 10 ayda lpg maliyetini sıfırladı o kadar farkediyo. lpg li 26 tl ye düştü 100 km de. sıfır alırkenki sölenene bakmayın kullanmayınca bilinmiyo.

1.4 skoda fabia ile izmirden mersine 990 km yol yaptımve hız sınırlarına riayet ettiğim halde 350 tl yaktı. Senin araban 1.6 motor ve otomatik vites 450 yi gözden çıkar gidiş geliş 1000 tl yi bulur diyorum...

1,6 motor benzınli araba ve 4lıtre dunya boyle bı araba ıcad edılmedı dızeller bıle 5,5 lıtre yakıyomuş. ustelık benzınlı ve otomatık olursa 7 yi bulur 100km. sureklı otoban farzederk tabıkı.
Benimkisi benzinli ve otomatik 100 liraya(20 litre civarı) 300 km gidiyorum: hemde şehir içi.. Şehir dışına gelince 40 litre benzinle 700 km yaptığım oldu . Hiç LPG kullanmadığım için birşey demem.
Eşimin arabası da doblo(otomobil değil emme yinede dizel işte) o da km de 18 kuruş yakıyor (bizzat denedim)... İstanbuldan ankaraya 100/110 km/sa ile geldim 50 liralik mazot ile. ve mazot fazla geldi bile.
Denediklerimi yazdım bildiklerim bu yanlışım varsa ben uygulamanın yalancısıyım.
Not:ehliyetim h sınıfı ama diğerlerine ait araçlar(otombil olması şartıyla) kullanmakta da serbestim, meraklısına

giidiş geliş 1000 lira. iyi para vallahi.

Üst Alt