Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Model, otomatik vites araç önerebilir misiniz?

by yolcu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlar 2014 yıllı içinde üç kişilik ailemiz için benzinli veya dizel fark etmez otomatiklerden aparat takılacak otomobillerden ötvsiz 35 ila 45 bin tl arası ilerde akülü tekerlekli sandalye bagajına uygun hangi araç markası öneriyorsunuz.görüş ve önerisi olan arkadaların bu başlıkta bilgileriniz aktarmalarını rica ediyoruz selam ve sevgiler

Stationwagon araç öneririm, eğer tekerlekli sandalye taşınacaksa. Renault Clio Sport Tourer size en fazla 39.000 e malolur. Dizel ve Otomatik vitesdir. Renault'un dizel motorları çok iyi ve ekonomiktir. Servisi de sıkıntı olmaz. Başka da alternatif göremiyorum, ebnim bagaja ihtiyacım olsa station araçlardan başkasına bakmam. Astra, Megane ve Focus'un da station versiyonları var ancak onların fiyatı yüksektir.

bende aynı araştırmayı yapıyorum.otomatik ve dizel araç 30 bin tlik indirimle neler olabilir acaba.fiat linea çok öneriliyor

Asıl önemli olan senin durumun ona göre araba almalısın mesela evlimisin cocuk varmı.benim kullandıgım ww caddy cok rahat ama bu bana göre rahat sen belki rahat edemezsin ben sıfırını almayı düşünüyorum bize gelişi 41 .tl miş

Üst Alt