Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 tarihli raporla yeni araç alabilecek miyim?

dursun karaca

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Değerli Üye arkadaşlar 2014 yılında aldığım Raporla tekrar 2019 da O araç hakkım dolunca yeni rapor almadan araç alabilirmiyim

dursun karaca günden güne şartlar değiştiği için emin olmak adına şöyle söyleyelim, üzerinde "özel tertibatlı araç kullanır" yazıyorsa raporunuzda, 2014 tarihli rapor ile araç alabilirsiniz yeniden.

sol ayak polieseke aldığım raporda sürekli ibaresi var zaten malünen emekliyim otomatik vitesli araç alabiliyorum özel tertibat yokilk raporumu 1985 de aldım son raporumu 2014 de aldım hep aynı tanı sol ayak polieseke sürekli diye onun için sordum olurmunolmazmı diye

dursun karaca otomatik vites fark etmiyor, özel tertibat yazınca da otomatik vites alınabiliyor. Raporda otomatik vites veya özel donanım gibi nasıl bir araç kullanacağınıza dair ibare yoksa bu durumda raporunuzu yenilemenizi isterler.

h Ehliyet değişimi

sol ayak polioseke ehliyet değişirken araç alımı içinde aynı rapormu geçerli yoksa ehliyet değişimi ayrı araç alımı için ayrı rapormu

Üst Alt