Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 yılında emekli olmuştum. SGK'dan kontrol muayenesine çağırdılar!?
sera
Yine aynı hikaye.
Bilmem hangi dönemde, bilmem hangi hastanede sahte raporlar ile ya da bilmem hangi sigorta müdürlüğünde yolsuzluk ve haksız yollarla emeklilik tespit edilmiş ve müfettiş incelemesi başlatılmıştır diyecekler.
Lanet olsun, binlerce lanet olsun..!
Devlet iseniz bunu bu aşamaya gelmeden önleyin.
Bir erken emeklilik hakkı veriyorsunuz, ölünceye kadar diken üstünde yaşatıyorsunuz engellileri.
AYIN 26'sında raporu yeniledim.hastaneye başvuranların çogu raporu sürekli olan sgk tarafından maaşı kesilmiş insanlardı. gerçekten yazık bu insanlara bunu yaşatmak çok üzücü...
emekli oluken süreli rapor idi fakat vergi indirimi süresiz idi ben raporun süresi bitmeden haseki den yeni rapor aldım süresiz olarak ortopedik engelim var neden tekrar bu işkence anlamadım
hepimize geçimiş olsun 2017 vergi indiriminden emekli oldum %55 le 2019 tekrar çağırdılar heyete girdim hastalığımma yenileri eklendiği için %74 le kontrol tekrarı yoktur diye yazı verdiler emekliliğim kaldıgı yerden devam ediyor.