Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 yılında tek gözün tamamen görmemesine verilen oran yüzde kaçtır?
sağ gözüm tamamen görmüyor ve yüzümün sağ tarafı şiş ve görmeyen gözümde kayıklık mevcud sizce bu durumda yüzde kaç oran alırım . ayrıca dış görünümüm yüzündende insan içine çıkmak istemiyorum . 2010 yılında devlet hastanesinden aldığım rapor yüzde 20 idi . şuan gitsem kaç alırım . saygılarımla
Bir gözün görmemesi yüzde 32 dir bu kesin yüzde ki şekil bozukluklarına da estetik cerrahi oran yazmak da dır tekrar en yakın devlet hastanesıne baş vur derim ben
ulyanov sence yüzde 40 verirlermi . 2010 da 20 verdiler . birde gecen yıl başvuru için gitmiştim . sağlık kurulundakı başvuruları yapan kadın benı kovmaktan beter etti . iş bakımın cok ihtiyacım suan yaptığım iş market işi hergun ınsanlarla ıcıceyım ve hergun yüzümle gözümle alakalı soruların sorulmasından bıktım usanndım
Bak şim di arkadaşım durum şü bir gözü hiç görmeyen biri yüzde 32 alır bu sabit ben 10 ay önce aldım ayrıca yüzdeki şekil bozukluğunun cetvelde oranı var bunun için gibiyin hastanede muhakkak estetik cerrahi poliklıng olması gerek ve sana oran yaza bılır ayrıca senın halin böyleyken ruhsal durum da da beli bir bozukluk olabılırmi ve mutlaka Pisikatri Dr git ve durumunu anlat seni bir süre tedavi etikten sonra bir oran yaza bılır ve sağlık kurulun daki memurların görevi sana yardımcı olmaktır onlarla ters düşme ama sana verecekleri evrak ta esnetik ceh. Yoksa kendın git Dr.ve durumunu göster hal böyleyken yüzde 40 bulursun sanıyorum
Bak şimdi bu Pisikatri Dr. Biraz ters adamlar içeri girine sakın ben ben engeli raporu almak istıyorum bana oran yazar mısın dersen yazmaz tersler sen önce anlat konuş onunla uyuyamıyorum çabuk sinirleniyorum depresyondayım falan konuş büyük ihtimalle sana bir tanı ve tedavı raporu verecek ve ilaç yazacaktım sonra gel der işte ondan sonra konuşursun bu oran ve rapor işini onunla yani. Hemen yazmaz biraz sabır dersen sen alırsın bu raporu acele etme biraz daha sakın ol bu senın hakkın
haklısın ama gerçekten uyuyamıyorum çoğu gece .ogün biri gözümle yüzümle ilgili birsey söylesin, alay eder gibi dayakmı yedin ne oldu desin .bütün günüm hem bana hemde çevreme zehir oluyor . başka tavsiyelriniz ve söylemem gereke şeyler warsa yardımlarınıızı bekliyorrum
ulyonov arkadaşım bugun psikiyastriye gittim 5 10 konuştuktan sonra bana 2 tane ilaç verdi ve psikoloğa gönderdi . psikologla uzun uzun konuştuk bana sorular sordu ben cevapladım . ilaçlar biter gibi olunca yine gel dedi . yaniyaklaşık 10 gun sonra yine gidicem . psikolog birde bana devlat işinde bir işe girmemi söyledi . zannediorum tek göze % 20 oran verildiğinden haberi yoktu . bende bir şey demedim . psikoloğa içimi döktüm ama yine içim içime sığmıyor . nabcam bakalım
Her ne şeklide olursa olsun doğuştan veye sonradan bir gözü hiç görmeyenlerin oranı yüzde 32 dir ben kaza sonucu bir gözümü. Kaybettim ve yüzde 32 verdiler 10 ay falan oldu
ghaneli doğuştan yada daha sonra olmasının ne önemi war anlamadım . sonuçta ben 15 yıldır tek gözle hayatımı devam ettiriyorum . keşke doğuştan olsaydı en azından iki gözle görmeyle tek gözle görme arasındaki farkı bilmezdim . çoğu zaman yanımdan gecen adamı bıle fark edemiyorum .