Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 yılında vergi indiriminden emekli olanlar ne kadar maaş alır?
naçizane bildiğim kadarı ile bu konuda bir standart yok. prim gün sayısı, prim tutarı, maaş miktarının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. farklı birkaç hesaplama ile maaş miktarı belirleniyor diye biliyorum.
aşağıda verdiğim link ile hesaplama yapılabiliyor. bilgiler doğru girildiği takdirde hemen hemen doğruya yakın bir sonuç veriyor diye düşünüyorum. yalnız hesaplamaya başlamadan önce hizmet dökümünüzü kopyalamalısınız, önünüze çıkan ekrandaki tabloya yapıştırdıktan sonra sonucu veriyor. SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı
arkadaşlar ben eviss sorgulaması yaptıgım zaman böyle bir yazı cıkıyor .bilgisi olan varmı acaba,henüz elime ulaşan bir evrak ta yok.acaba vergi dairesinemi gidip almam gerekiyor
03.02.2015 Vergi indirimi yazınız iade edildi.Başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor
05.01.2015 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
08.12.2014 Diğer
27.11.2014 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
4900 Ssk gunum 1997 baslangıc 360000 tl kazanç siteler yanıltıyor bana yakın emekli olan varsa cevaplasın
Engellilerde ABO %60 altında olamaz deniyorya .burda yanıgıya kapılmayım % 30 hatta 28 kadar geriliyor tabı 3000 tl ve üstü prim kazanç göstermeniz gerekiyor yoksa 450 ıle 750 arası maaş bağlanır