Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014'de emekli oldum. Kontrole çağırdılar. Süreç nasıl ilerler?

bronze34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak brakial pleksus hasarından bana 2014 yılında yüzde 60 engelli raporu verdiler ve emikli oldum. bir ay önce beni telefon ile arayıp raporumu tazelemem gerektiğini tekrar güncel bir rapor gerektiğini söylediler bende tüm işlemlere başlayıp bitirip 12.11.2019 dün heyet kuruluna girdim evraklarımı teslim aldılar fakat bana hiç bir bilgi vermeyip 30 gün sonra sgk gidip yüzde oranımı bildireceklermiş ? ŞİMDİ KAFAMA TAKILAN YÜZDE ORANIM DÜŞERSE HAK EDEREK ALDIĞIM MAAŞIMDA DÜŞÜŞ OLURMU ? LÜTFEN BİLGİ

bronze34..hocam maaşı komple kesilenler var bırak düşüş göstermeyi!..bu hükümet bütçe açığından dolayı özellikle engelli maaşlara çökme derdinde,moralinizi bozmak istemem ama düşüş ü bırakın tamamen kesmesinler...geçmiş olsun kolay gelsin.

bronze34

Oran %40'ın altına düşmediği sürece hiç bir sorun olmaz. Oranın %40-60 arasında olması halinde maaş miktarı değişmez.

sana hastane oran bildirmemişse e devlet e nabız bölümünden hastanenin sana vermiş olduğu oranı ve raporunu bulabilirsin.

Farklı yorumlar ve duyumlar beni endişelendirdi umarım verdiğiniz bilgi gibi olur.

12.11.2019 dün heyete girdim e devlete bir günde yansıyorsamu acaba bir takip edeyim tesekkürler

bide bu çıktı ektra sitres engelliye emekli oldum deyip seviniyor sonra pat rapor isteniyor. eski raporun tarihi kaç dı 2014 de emekli olurken yenilemişmiydin

Üst Alt