Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014'de lisans mezunu olan ÖMSS'ye önlisans mezunu olarak girebilir mi?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
2014de lisans mezunu olan ömssye önlisans mezunu olarak girebilirmi bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Her zaman mezun olunan en son okul baz alınır ösym tarafından. Olur da girer ve atanırsanız geçersiz olur kpss den tecrübe ile sabit.

kpssde girilmediğini biliyorum ben lisans okucam şuan 2014 kadar mezun olursam ve ozamana kadar atanamazsam önlisans mezunu olarak girebileceğim söylendi ömss kesin bilginiz varmı bu konuda

eğer önlisans okumuşsanız girersiniz.
hem önlisans,hem lisans olarak 2 okul bitirmişseniz,bunlardan sadece birine girebilirsiniz.tercih sizin.hatta lise ömms ye de girebilirsiniz.

Mümkün değil, mezun olduğunuz okul baz alınır arkadaşların dediği gibi. bu ben ilkokul mezunuyum lisans mezunu olarak ömss ye girebilirmiyim demek olur ki elbette mümkün değil.

karadenizliusak;

karadenızlı senın dediğin elbette olmaz çünkü senin elinde bir lisans diploman yok benim hem önlisans var hem de lisans olucak

caqla1907;
çağlacım senden önce sormuştum ben buraya sana itimat etmesem zaten sormam cnm

sebboy kardeşim özel msj da attım şimdi atanabilirsen sıkıntı olmaz ama aradan 1 yıl 1.5 yıl geçtiğinde atandığın taktirde memuriyetin sona erer şuan itibaren atanmaya bak saygılarımla

Üst Alt