Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaaa Tmless sana diyecek hiçbir şey bulamıyorum yazıklar olsun yazık sana hiçmi vicdan yok sende işi gücü bıraktın engellilerden mi para kazacan çakallığa gerek yok ALMAYIN ARKADAŞLAR ADAM KAZIKLAYACAK YER ARIYO BU HERİF
hayırdır birader asıl san yazıklar olsun neyin peşindesin sen kardeşim zorla birine bir şey mi sattık derdin ne senin
oturduğunuz yerden millete anca laf atıyorsunuz amacınız ne çözemiyorum ben bir fiyat belirledim isteyen olursa gelir yazar amaç nedir neden yazarsınız neden insanları gerersiniz anlam veremiyorum lafa girişe bak itham etmeye bak sonra adamlıktan bahset
Engelli araçlarını sadece 0 araba alma hakkı olan kişiler devir alabilir haliyle ötv muafiyeti ile zaten 0'ını 59-60 bin liraya alacak iken istediğiniz fiyata pek şansınız yok.
bende onu sölüyorum işte çok ama çok uçuk bunlar kendilerini kurnaz zannediyo tam bir simsar olmuşlar ben en azından Tmlees senin gibi milletin cebindeki paraya gözümü dikmiyorum yazık yazık !!!!!
beyler boş yapmayım aracın fiyatı 92000 lira fiyat araç engelliye 63 binliraya gelir orda kampanyalı fiyatı yazıyor önce iyi okuyun yılbaşından sonra bu aracın fiyatı 100 000 bine yaklaşır. Ben araca o fiyatı yazdım buda benim kendi fikrim alınır alınmaz bu da benim sorunum. Gelelim sana asi kimsenin cebindeki paraya göz yummadım yummamda ama sen alamıyorum diye sanırım millete sarıyorsun bak bakalım senin gibi kimse yorum yazmış mı. fiyat çok deyip geçiyorlar yada daha uygun olabilirdi gibi kelimeler insanlara itham ederken kendini küçük düşürüyorsun. Sana zahmet yorum yazacaksan düzgün yaz yada hiç yazma araba bana ait sana değil istediğimi yazarım buna da kimse karışamaz. Saygılar
Güncel fiyat 58000 tl arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim. Asi hariç önce insan olmayı öğren.
kardeşim kullandığı lafa bak simsar paraya göz dikmişim daha insanlara hitap etmeyi bilmiyorlar kalkmış yorum yapıyorlar boşa can sıkıyorlar sağol dostum yorumun için
blackrace ben kimseye küfür etmedim 1 cisi Tmless söylediklerimin arkasındayım ayrıca benim aracım var ben istediğim eleştiriyi yaparım az derim çok derim iyide bu senin neden zoruna gidiyo sen çakalsın çünkü aracı yıpranma payını sölemiyorsun sanki araç sıfırmış gibi sölüyorsun hadi ordan hadi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyosunuz ALLAHHINdan bulsana ben diyecek bişey bulamıyom ki daha
hala laflarına bakmıyormusun sende anlama kıtlığımı var malmıısn oğlum sen adamın cnaını sıkma eleştir beyinsiz kelimelerine dikkat et illa böylemi konuşayım seninle çok dersin anlarım fiyat için çakalmış cinmiş iyimisin sen ne içiyorsun hangi kafayı yaşıyorsun araç bana ait birader sana değil fiyatı 65 bin var mı bir rhaatsızlığın
[FONT=sans-serif]bLaCkRaCe adamın laflara bakarmısın dostum neredeyse beni dolandırıcı ilan edecek çapına bakmadan araba benim fiyat bana ait istediğimi yazarım fazlaysa fazla dersin konuyu kaparsın ithamlara bak bedava gerginlik [/FONT]
hani diyodun ya bana nasıl itam edileceğini bilmiyosun diye bilmeyen sensin o bana ettiğin hakaretlerin hepsini sana iade ediyorum sana çok ama çok yakışıyo çünkü ama çakal cinslerine benzliyon sen ayrıca demişsin ya 90 bin diye aracı insanları öle kandıracan heralde ARKADAŞLAR ARACIN SIFIRI 87 BİNLİRA size gelişi 60 binlira ayrıca araç ( sıfır ) 12000 de değil hele böle bir kareketerli insan olunca insanın midesi bulanıyo hiç almaz yani....Bazı çanak tutan arkadaşlar tabiyki isteyen istediğini yazabilir ama yalan söyleyerek değil tabiy.....
sen harbiden geri zekalısın arabada kampanya var diye yazıyorum gözün körmüsün araba daha 5 aylık ne yıpranması iyimisin sen arabanın asıl fiyatı 91700 iyi oku orayı. birde sen harbi malsın hemde önde gideni sen biraz okuyup avukat olsaydın mal herif hemde harbi mal. aracın fiyatı 60000 tl oldu isterdem 800000 bin derim herkesin kendi aklı var sana bir soru lagunanı kaça almıştın yurt dışından delikanlı gibi söyle bakalım
gelelim hitap etmeye sen mal mal konuşunca mal olduğun belli olduğu için sana anca öyle konuşmak gerekiyor aracın fiyatı istediğim gibi yazma hakkına sahibim ama sen bana çakal cin gibi kelimeler edemezsin. Araca pahalı dersin anlarım ama ithamda bulunamazsın yazdıklarını oku kuş beyinli. kuşlara hakaret ettim kahrretsin
2015 Model Yılı
Liste Fiyatı
Önerilen Satış Fiyatı
i30 1.4 MPI BLUE DRIVE (BENZİNLİ)
64.500 TL
59.500 TL
i30 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ)
69.000 TL
64.000 TL
i30 1.6 GDI STYLE DCT (BENZİNLİ)
74.000 TL
69.000 TL
i30 1.6 GDI STYLE DESIGN PACK DCT (BENZİNLİ)
77.500 TL
72.500 TL
i30 1.6 GDI ELITE (BENZİNLİ)
77.000 TL
72.000 TL
i30 1.6 GDI ELITE DCT (BENZİNLİ)
82.000 TL
77.000 TL
i30 1.6 TURBO GDI SPORT (BENZİNLİ)
87.300 TL
80.300 TL
i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE (DİZEL)
73.000 TL
68.000 TL
i30 1.6 CRDi BLUE DRIVE DCT (DİZEL)
78.000 TL
73.000 TL
i30 1.6 CRDi STYLE (DİZEL)
76.500 TL
71.500 TL
i30 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL)
81.500 TL
76.500 TL
i30 1.6 CRDi STYLE DESIGN PACK DCT (DİZEL)
85.000 TL
80.000 TL
i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL)
84.500 TL
79.500 TL
i30 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL)
89.500 TL
84.500 TL
i30 CW 1.6 CRDi STYLE (DİZEL)
78.700 TL
73.700 TL
i30 CW 1.6 CRDi STYLE DCT (DİZEL)
83.700 TL
78.700 TL
i30 CW 1.6 CRDi ELITE DCT (DİZEL)
91.700 TL
86.700 TL
oraya iyi bak kör gözlü kampanyalı fiyatı ama sende o beyin yok o başka
Kampanya 31.12.2015 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda geçerlidir. Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu Hyundai Kredi kredilerinde geçerlidir. Tahsis Ücreti Kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 20.000 TL için 20 ay %0 eşit taksitli örnek vadeler için, bireysel amaçlı araç alımlarında, Hyundai Kredi kredisinin aylık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %0,05, yıllık toplam basit maliyet oranları ise %0,60 olmaktadır. Kampanyada belirlenmiş bir kredi tutarı ve vade sınırı olmayıp 31/12/2013 tarih ve 28868 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Kredi’nin finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş tarafından sağlanmaktadır.