Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 kesilen aylığımız 2017'de tekrar bağlandı. Aradaki farkı isteyebilir miyiz?

Giresun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm abla benim annem %56 raporlu rapuru ise sürekli 2015de haziranda aylığı kesildi ben tekrar 2017 aralıkta bas vurdum aralık 27 sinde telefon açtım onaylanmış marta ptt alabilirsiniz dediler ben gecmis maaşlarını alabilirizmiyiz acaba bilgisi olan varsa yazarsanız çok seviniriz

@Giresun aylık kesildikten sonraki başvurular yeni başvuru sayılır. dolayısıyla arkadaşın da dediği gibi geçmişe dönük (2015'ten itibaren) ödeme almanız mümkün değildir.

aylık kesildikten sonra aralık'ta baş vurmuşsunuz vakfa. bu durumda aylık başlangıç tarihi 1 Ocak olur. yani annenize 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren ödeme yapılacaktır.

anneniz Mart'ta Ocak + Şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan,mayıs) olmak üzere toplam 5 aylık ödeme alacaktır.

annenizin rapor oranı % 56 olduğuna göre mart'ta, toplam olarak 1995,74 TL alacaktır (tam miktar 1995,746025 TL)

Üst Alt