Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 model araçlar için sigorta fiyat bilgisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

2015 model arac,kaza hasar yok,zorunlu trafik sigorta fiyatiyla ilgili bilgisi olanlar bilgi verebilirmi?malum fiyatlarda ucmuş

Son düzenleme:
Evet fiyatlarda çok büyük artış söz konusu.
Ancak poliçe fiyatlarını etkileyen tek etken aracın model yılı değil.
Sürücünün yaşı, hasarsızlık durumu gibi etkenler ve farklı sigorta firmalarının farklı fiyatları olduğundan standart bir fiyat yoktur.
Ama yaptıran arkadaşlar paylaşırsa az da olsa bir fikir edinilebilir, benimi de martta bitiyor.

Zorunlu kasko 522 liraya yaptırdık, 2011 model megane.
Kaza bela yok ve sürücü 74 doğumlu..

Trafik sigortalarında en büyük etkenlerden biride araç sahibinin yaşıdır. 20 yaşında biri ile 50 yaşında ki araç sahibinin aynı yıl aynı model araçları olması durumunda bile yarı yarıya genç olanın kaza yapma olasılığı yüksek olduğu için genç olana kat be kat trafik sigortası yüksek çıkmaktadır. sigorta yaptırmadan önce mutlaka tek bir sigorta şirketinden teklif almayın , a sigortanın 2 lira dediği trafik sigortasına b sigorta şirketi 1 lira gibi yarı yarıya düşük bir fiyat verdiğini şahsen yaşadım...

kutup yıldızı,
Değişik firmalardan teklif alınız. 2010 model arabama 750 tl sigorta parası ödedim. Hiç kazam yok bu trafik sigortası, Kaskom ise 480 tl çıktı...:)

Yaş evet cok etkili epey bir sorusturmadan sonra ortak en uygun fiyat 1.400 tl cikartiyolar.bundan daha asagiya bulamadim ben maalesef:-(

Off cidden uçmuş fiyatlar, önümüzdeki ay da ben yaptıracağım bakalım.

Mr.No
kaskonun zorunlusu olmaz kardeş :)

araba 2006 model kaza yok 5. yıl geçen yıl 190 tl di bu yıl 420 tl yaşım 36.

Saçma sapan bir artış yapacak bir şey yok sakın trafik sigortası olmadan trafiğe çıkmayın.

ARABA 2015 model
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI : 827 TL
KASKO : 2291 TL

Sigorta fiyatları Aracın Plakası, sürücüsü, hasarsızlık kaydı, engelli araç olup olmadığı gibi 3-4 etken vardir.

Örnek olarak Ben tekirdağda yaşıyorum 59 plakalı bir aracın kasko ve trafik sigortası ile 34 plakalı bir aracın sigortaları farklılık göstere biliyor, sigorta firmaları artık riskli bölge yada risksiz böyle gibi aracın kaza yapabileceği riskli illerde daha fazla fiyat cıkarta biliyor, bunu dikkate alarak plaka seciminizi yapın, gerci bulunduğunuz ilde plaka cıkıyor ama muameleciler bir şekilde ayarlıyor yada sıfır alıcaksanız galeri halllediyor.

Honda cr v 1600cc 2016 model 34 plaka yaş 1948 doğumlu zorunlu trafik sigortası uzun uğraşlar sonucu 873 tl yaptirabildim kasko için hala uğraşıyorum 2002 tl ile 3500 tl arasında fiyat verdiler daha düşük bulan olursa benide bilgilendirirse sevinirim teşekkür. ..

Son düzenleme:
Whatsup'tan (0532 626 86 50) destek veriyorum. Araç sigorta, Kasko... Ev sigortası veya dask ev kaskosu, Sağlık sigortası tamamlayıcı sağlık her türlü sorunlarınızla seve seve ilgilenebilirim. Engelli araçlarında da belli bir tecrübeye sahibim.

Mls Sigorta Aracılık Hizmetleri.

Telefon : 0212 497 00 80 / 0532 626 86 50

Ben 22 yasındayım ve üzerime olan ilk aracım. Sigorta için 1720 TL kasko için 1890 TL fiyat çıkardılar. Mecburiyetten yaptırdım.

Tamamen yaş, bulunduğun il ve daha önceden aracın olup olmadığına bakıyolar.

Araç Peugeot 1.6 BlueHDİ 308 - 2015

4 gün önce yaptırdım.
Araç 2011 model, il İzmir, yaş 47, senelerdir hasar kaza vs yok.
Zorunluk trafik sigortası geçen yıl 208 ti idi şimdi 546 tl ye yaptırdım.
Sigorta firması aynı ve hiç bir hasar kaza vs olmadığına göre %100 ün üzerinde artış var.

Oğuzcankaya keşke bir fiyat verebilseydim sana. Trafik gerçekten bu zamanda pahalı ama sana baya bir çok çıkmış 1200 civarına hallolabilirdi. Kaskodada baya bir pahalı yaptırmışsın. Neyse sağlık olsun. Aklında olsun yaptırman mühim değil fiyat vereyim yeter. Uygun okursa zaten konuşuruz

165 liraya yaptırdığımız arabaya bu sene 600 e yaptık kaza yok %20 hasarsızlık var 7.kademe izmir plaka tam soygun arabamın zaten kaskosu var istemiyrum arkadaş zorunlu sigortanı senin...

Ben 22 yasındayım ve üzerime olan ilk aracım. Sigorta için 1720 TL kasko için 1890 TL fiyat çıkardılar. Mecburiyetten yaptırdım.

Tamamen yaş, bulunduğun il ve daha önceden aracın olup olmadığına bakıyolar.

Araç Peugeot 1.6 BlueHDİ 308 - 2015

baya çıkmış senin kasko 1000 tl garanti bankası yaptı sigorta 600 ilk araç olsada çok geldi bana sigorta

muhendis3232

Yaşım genç, daha önceden üzerime araç yoktu. Ve yaşa göre bakıldığında kaza yapma olasılığı yüksek olduğu içinmiş sözde. Günahları boyunlarına :)

ARABA 2016 model
ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI : 850 TL
KASKO : 1930 TL, 100 tl fazla ödedim 5 bin tl ye kadar hasarlar da kaskoyu bozdurmuyormuş.

Muafiyetli kasko yaptırmışsınız. 5.000 tl ye kadar olan hasarları ödemiyor sanırım full kasko değil. Hayırlı olsun iyidir genede kasko biraz pahalı ama trafik sigortası normaldir.

iskocyalim
aysn41 arkadaşımız normalden 100 tl de fazla ödedim, 5000 tl ye kadar hasarlar kaskoyu bozmayacak diyor siz, 5 bine kadar ödemeyecekler diyorsunuz.
Arkadaşın demek istediği, 5 bin tl ye kadar hasarları da ödeyecekler ama mini hasar kategorisinde olacak, kaskoyu bozmayacak, yani seneye fahiş fiyat çıkmasına sebep olmayacak demek istiyor.

Araç 2015 Citroen C4 cactus Yas 32 Plaka 16 Sigorta 702tl kasko 1134 tl yaptırdım.

Üst Alt