Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 şubat ayı evde bakım maaşı alan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
şubat ayı evde bakım maaşı alan iller bu başlıkta yazalım arkadaşlar

Tahmini ne zaman yatıyor ilķ alıcam haýırlısıyla..

Ne zaman yatıyor tahmini ilk alıcam hayırlısıyla..

İstanbul hep ayin 13 de mi aliyor bilgi verebilir misiniz ?

evde bakım parası alan istanbulda yaşıyan arkadaşlar 13 şubat cuma günü hesaplarda olacak 793 tl bilginize

evde bakım aylıgıda 2022 gelir hesaplamasında gelire dahilmidir önceden her ikisinide alıyorduk son degişen yönetmelige göre bizimde 2022 maaşımızı kestiler herşey pahalı nasıl yetiştirecegiz bizleri düşünen yok

ne zaman kestiler cihan 2022 maaşını seçimden sonraya ertelendi 2022 muhtaçlık sorgulaması?

cihan benim oglum yüzde yetmiş zihinsel engelli bende babamdan yetim aylıgı alıyorum 560 lira evde cihan ve ben ikamet ediyoruz ayrıca cihana bakım aylıgı alıyordum birde 2022 den alıyordum ikamat degişikligimiz oldu bende yeni adresimi dogal olarak nüfüsa ve muhtarlıga bildirdim yeni yönetmelige göre evde bakımda gelire dahil olunca muhtaçlık sınırı geçildi denildi kesildi yani nasıl bi yol izleyecegimi bilemedim cihan bu kendi aylıgı devam ederken benimde aylıgım var diye seviniyordu bu durumda çok üzüldü öyleki herşeyden vazgeçip onun aylıgını baglattırmayı bile düşündüm evde bakım aylıgıyla geçinmeye çalışacagız ev kira herşey pahalı aralık aalacagız 2022 alamadım yeni üç aylık bir durum

başvurunuz ne zaman onaylandı? ya da hesap numarası vereli kaç gün oldu? eğer 1 ayı doldurmamış ise bir sonraki ay veriliyor diye biliyorum..

kardeş bakarmısın tokat bakım parası yatmıştır haberiniz olsun

İstanbul hep 13 de mi yatiyor birde gece 12 den sonra hesaba geciyor mu ?

arkadaşlar afyon yatınca bildirin ben bakamıyorum hesaba

diyarbakır evde bakım maaşı yatmıştır.

Şubat 2015 Evde Bakım Maaşları

1. Amasya
  2. Antalya
  3. Aksaray
  4. Balıkesir
  5. Burdur
  6. Çankırı
  7. Denizli
  8. Diyarbakır
  9. Giresun
  10. Karabük
  11. Kırklareli
  12. Sakarya
  13. Samsun
  14. Tekirdağ
  15. Tokat
  16. Zonguldak

bilgiye göre evde bakım maaşı hesaplara 793.08 TL olarak yatmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt