asıl problemde o zaten % 40 vereceklerini versem bi dk durmam .alırım yeni raporu. ve ilgili hastane bu oranı veremeyeceklerini zaten sözlü olarak beyan ettiler. bende raporu almaktan vazgeçtim. ben istiyorumki hala 2001 yılında almış oldugum ve engellilere tanına haklardan faydalandıgım bu raporla vergi indirmi yapabilirmiyim yapamazmıyım. 2001 yılında aldıgım süreklidir ibaresine rağmen rapor oranını düşürecekler ve vergi indirimi alamayacağım .anladıgım kadarıyla verilmiş hakkkın elimizden alınması gibi algılıyorum.2008 yılında rapor oranlarının hesaplanmasıyla ilgili yayınlanan çizelgeye göre daha önce verilen oranın altında verecekler...yani bu da demek oluyorki %40 oranını alamayaca[FONT="]Kazanılmış haklar[/FONT]
[FONT="]MADDE 18 –[/FONT][FONT="] (1) Bu Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce; özürlüler için düzenlenmiş sağlık kurulu raporlarıyla belirlenmiş olan özür oranları, çalışma gücü kayıp oranları, vücut iş görme gücü kaybı oranları, tüm vücut fonksiyon kaybı oranları geçerli olup bu oranlara dayanılarak sağlanmış sosyal destek ve yardım hizmetlerinin sürdürülebilmesi için yeniden özürlü sağlık kurulu raporu düzenlenmez.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="](2) Ancak, süreli verilen raporlar ile ilgili olarak hastaneye yeniden sevk işlemi uyarınca veya herhangi bir sebeple yeni bir rapor istenmesi durumunda, özür oranları, bu Yönetmelik hükümlerine göre yeniden belirlenir.[/FONT] bu yönetmelik hiçe sayılıyor.