Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 yılı yasa düzenlemelerine göre tüm hakların tek dilekçe ile istenmesi..?

yasmin2013

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Sol üst ekstrem ve kronik okb rahatsızlıklarım var. 2 yıl önce tecrübesiz bir şekilde başvuru yapmam nedeniyle %34 de kaldım. hastanedeki ilgili bölüm okb hastalarının sakatlık kapsamında değerlenemeyeceğini söyledi hiç değerlendirmeye almadı! Böyle yararlı bi forumla keşke daha önce karşılaşmış olsaydım. Ayrıca sol üst ekstrem rahatsızlığım için ötv den de yararlanamadım :(

Şimdi şansımı başka bir hastanede tekrar denemek istiyorum. ÖTV indirimi, vergi indirimi (emeklilik) özürlü kartı, memur sınavları hepsi için başvuruda bulunmak istiyorum. her hangi bi sorunla karşılaşmamam için, yeni yasa düzenlemelerine göre nasıl bir dilekçe ile hastaneye gitmeliyim? dilekçemi kabul etmezlerse nasıl bir yol izlemeliyim? Bu durumun hastane dr ları ve memurlar tarafından antipati yaratmasından korkuyorum. sütten dilim yandı yoğurdu üplüyerek yiyorum :(

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt