Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 yılından %80 ve 2019 yılında %65 engelli raporu ile vergi indirimi güncellemesi?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
361
2015 yılından %80 vergi indirimim var. 2019 yılında almış olduğum %65 Sağlık Kurulu Engelli Raporu ile vergi indirimimi %65 ile güncelleyebilirmiyiz. "BEN %65 ile vergi indirimiyle emekli olmak istiyorum" BÖYLE BİR İMKAN VARMI ACABA?

Eski vergi indirimini(%80) pasifize edebilirmiyiz bu yöntemle? Şimdi devlet kurumunda Hizmetli olarak görev yapmaktayım.

ayDÜNYAvazo
Ben senin yüzlerce sorunu gördüm, çok sayıda cevap verdim, ama hala senin ne olduğunu, ne yapmak istediğini bir türlü anlayamadım.
Memur yazıyorsun, 4C diyorsun, sonra bir bakıyorum vergi indirimi ile emeklilik diyorsun. Böyle bir şeyin olmadığını onlarca kez söyledik sana.
Ben artık pes ediyorum.

ayDÜNYAvazo
İnan sorun çok soru değil, çelişkili sorular. Bir memuriyetten 4C emekliliğini, soruyorsunuz, 5434 e mi tabi olacağım diye, sonra bakıyoruz vergi indirimi ile emekliliği soruyorsunuz.
Net olun, kendinizi net anlatın ve sorunuzu net sorun. Kesinlikle cevaplamaktan yüksünmeyiz, ne kadar soru olursa olsun.

Üst Alt