Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 10. ayda 2022 başvurusu yaptım. Toplu olarak ne kadar ödeme alacağım?

ozqvr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben %75 engelliyim 2016 yılında 2022 maaşına başvurdum ve yeni onaylandı martın 6 sında toplu ödeme alabilirmiyim e devlette de başvuru tarihim 2016 yılının 10 cu ayı gösteriyor ne yapmam gerekiyor?

ozqvr

1 Kasım 2016 tarihinden itibaren hesaplanarak tarafınıza ödeme yapılması gerekir. Ancak neden bu kadar gecikti onu anlamadım. e-devlet sosyal yardım bilgileri sorgulamadan baktınız mı?

ozqvr

Size 4 aylık maaş yatmış. başvurunuz ocak 2018 de yapılmış gibi görünüyor.

ozqvr
Ömer'in de dediği gibi size 4 aylık ödeme yapılmış. yani 1 Şubat'tan itibaren.
bu durumda siz Ocak 2018'de başvurmuşsunuz vakfa demek ki.

e-devlette başvuru tarihi, 2016 Ekim görünüyormuş. normaldir. e-devlette daima ilk başvuru tarihi gorunur.
siz 2016 Ekim'de ilk kez 2022 aylığına başvurmuşsunuz. lakin daha sonra ya aylık talebiniz reddedilmiş ya da aylığınız kesilmiş.

sonra da 2018 Ocak'ta yeniden başvurmuşsunuz ve aylığınız onaylanmış.

aylık kesildikten/ya da reddedildikten sonra ocak 2018'te vakfa başvurduysanız, size ödenen para doğrudur.

ta 2016 ekimden itibaren ödeme yapılmaz size. en son başvurdugunuz tarihi takip eden ilk ay başından itibaren ödeme yapılır.

Üst Alt