Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016’da iş kazası geçirdim. İşgücü kaybı oranı verilmedi!?

Firdevs.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bende 24.5.2016 da iş kazası geçirdim kuyruk sokumu kemiğim s5 kemiğinden itibaren alındı omır ilik zedelenmesi sonuç ameliyatlar tedaviler halen devam ediyorum yürüme mesafem kısıtlı iş yapamıyorum ve sürekli ağrı çekiyorum davam .01.10.2016 da açılada iş yerim sigortamı maaşımı hastane masrafını ödemedi oran 0 verildi temyize gönderildi

1 yıldır aynı iş yerinde çalışmaya devam ediyorum ayakta duramaz iş yapamaz raporum olduğu için masa başı iş verildi servis kapıdan alıyor ara arada tedavim için raporlar alıyorum şuan davada bilirkişi istendi ücreti yatırdım ben raporluyum 10 gün acaba bu 10 gün içinde gelirmi bilirkişiler avukatım bize bilgi vermiyolar malesef dedi peki dedim benim iş yerinde olmamam kötü olmazmı bi düşünecez dedi sadece kaza olayının nasıl olduğunu anlatmam bilgilendirmem gerekli ki iş yerinde kazayı gören kimse kalmadı hepsi çıktı işten iş yeride taşındı herley değişti bilirkişi neye göre olayı raporlayacak kafam karmaksrışık bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi 1228 tl para yatırdım bilirkişi için bunca yokluğun içinde bide boşa gitmesin istiyorum

Oran

Merhaba 2016 dan buyana devam eden iş kazası davam var kuyruk sokumu kemiğim S5 kemiginden itibaren kırıldı ve ameliyat ile alındı beldeki sinirler hasar gördü şiddetli ağrılardan dolayı hepsi yakıldı mahkemede adli tıp raporu 0 oran verdi itiraz edildi ama kabul edilmedi SGK dan oran için kendim yeni bir rapor aldım ve orda oranım 11 olarak süresiz rapor verildi şimdi ben bu sağlık raporu ile mahkemede itiraz edebilir miyim bilgisi olan yardımcı olabilirmi rica etsem bu gibi durumla karsilasan oldumu mahkeme devam etmekte

Üst Alt