Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS branş sıralamaları güncellendi

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim 2018 ekpss bıranş sıralamasına 2016 yılının branş sıralaması da dahil mi?

2016/ekpss de 78 puan aldım, güncellemeden sonra 212.sıradayım. 2018/ekpss de 86 puan aldım 1623.sıradayım. tercihi hangi puanımla yapıcam ben şimdi?

Çok karışık bir olaya dönüştü sınavın 4 yıl geçerli olması 2018 branş sıralam 2016 2018 dahil mi toplam mı bilinmiyor anlamış degilim

2 üstteki iki farklı genel sıralama yazdığına göre bence branş sıralamasında da aynı şey geçerli

Ozaman branş sıralamasının önemi kalmadı 2016 2018 birleşmesiyle

branş sıralaması net bilgi vermez farklı branşların birleştiği kadrolar var

Kahveci bey öyle şey olurmu birleşik kadro olurda kaçı öyle benim alanım tek ilk defa sizden duydum bu bilgiyi

kendimden örnek vereyim kadro adı mühendis yanına da örneğin 5 farklı mühendislik yazmış bunlardan herhangi biri olur diyo

elektronikle makina aynı şey mi ben hiç anlamam devre mevre onlar da mekanikten anlamaz

elektronik mühendisinin eline teknik resim ver okursa mucizedir

arkadşlar ben 2016 atandım hizmetli olarak tekarar tercih yapabiliyıormuyhum genel idare hizmetierne geçmek için böyle bir hakkım varmı

merhaba sıralamma nasıl bakabilirim ösym sitesine şifremle girdim ama bulamadım birde ben ayrleştim tekarar tercih hakkım varmı yardımcı hizmetliyim genel idare hizmetlerine tercih yapabilirmiyim

tolga bey ben 2016 yardımcı hizmetler olarak atandım çalışıyorum 2016 puanımla genel idare hizmetleri için tercih yapabilirmiyim öyle bir hakkım varmı yoksa bu durum atanmayanlar içinmi geçerli cevaplarmsınız

arkadaşlar bu sıralamalar birleştirildi mi yoksa iki farklı sınav (2016-2018) için iki farklı liste mi var. örneğin ben sadece 2018'e girdim. 2016da tercih yapmamış biri önüme geçebilir mi?

Smilemisty

bence önemli olan puandır. sıralama değişebilir ama puan sabit kalır

mantıken 2016dan yüksek puanlı kimse kalmamıştır diye ümit ediyoruz kaldıysa da çok az kişi

arkadaşlar sistem yerleştiniz dediği anda o puan ölür işe başlayamasanız da fark etmez.. inanmayan kılavuzu okusun

sınava girmedim. ancak bir birimizi anlarız benim bazı kafamda sorular var sız yardımcı olabilirmisiniz

2018emi girmediniz? Tabi bildigim bir seyse yardimci olurum

16 kadro açıldı bakabıldınız mı. nereleri düşünüyorsunuz

Üst Alt