Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016-EKPSS ve 2018-EKPSS branş bazında sıralamaları güncellendi

Branş sıralaması 2016-2018 diyor haberlerde. 2 mezuniyette sınava girdiğimiz bölümün puanı diğer bölümün branş sıralamasını kapsıyor mu? bilenler cevaplayabilir mi?

Branş bazında sıralama mı daha önemlidir yoksa genel sıralama mı?

okudugun bolumden tercıh yapacaksan brans sıralaması onemlı, yok normal memurluk dıyorsan genel sıralama

Bende lisans mezunu hemşireyim sadece 9 kişi öne gelebilmişim sizin ki nasıl hemşire olduğumuzu görünce sormak istedim inşallah ataniriz

benm sıralamam 42 den 33 gelmiş sızın sıralama kac

Sizde mi lisans mezunusunuz ?73 çok zor benimki gelmez o yüzden diğer sınava çalışıyorum

evet lisans mezunuyum bende normal kpssye calişiyorum

Bende normal kpss çalışıyorum yani ilk dediler ne gerek var kpss çok alım oluyor ben girdim ekpss 3 kişi aldılar komik bir rakam

Arkadaslar ben 2016 puanimla bakiyirum degisen birsey yok.ayrica genel siralamaya nasil bakiyoruz.

bende genel sıralamaya nasıl bakılıyor bilmiyorum bakanlar bızede soylesın

zürafa
aynı kaderi yasıyoruz galiba bizim ekmegimiz ekpssden cıkmicak tek sansimiz kpss bu arada sana normal memurluk gelse gıdrmıydın 4 yıl hemsirelik okudun o kadar bide kpssyede 5-6 kalmiş calişiyorsun

Kpss aslında konulara video dinlemeye yazın başladım ama tabi az bir video izledim şimdi 2 ay hiç çalışamadım yeni başladım hızlı hızlı çalışmaya memurluk gelse gitmezdim neden gitmezdim mesleğimi seviyorum bide çok zor şartta okudum 4 yıl çok çabaladım bitirmek için emeğimi hiçe saymak ıstemem ama ben senin hemşireliğe atanacağını düşünüyorum inşallah aranırsın

ınsallah guzel bır sayıda alım olurda hepimiz atanırız yoksa ders calşmaya devam edecez acıkcası bnde okudugum bolumden baska meslekte calişmak istemem

Arkadaşlar 2016 ekpss ye girenlerde tercihte bulunabilecek mi?

Gecen alımda saglikci alimi olmadigi icin belki bir umut cok alinir diyecegim insallah

arkadaşlar güncelenen branş sıralamasında benim branşımda yapılan atamalara göre daha düşük çıkması gereken sıralamam sadece 3 kişi azalmış görülüyor. bunun sebebi meb in yaptığı atamaların ösym den düşmemesi mi ? bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen.sıralamam yüksek çıkıyor.kafam karıştı

Önlisans mezunuyum tercih yaptım branş sıralamasını göremiyorum, nerede ki ?

Önlisans mezunuyum tercih yaptım branş sıralamasını göremiyorum, nerede ki ?
2018 ekpss sonucuna göre 2941.sirada 74,97 puandayim atanır mıyım? Şansım nedir

Puan mi tercih sirasimi onemli

Merhaba arkadaslar. Daha once düşük puanla atananlar olmus. Bu tercih sirasi ile alakalimi bilgisi olan varmi?

ösym nin dediğine göre öğretmen atamalarında meb e atananlar sıralamadan düşmüyormuş.sıralamaların yüksek çıkma sebebi bu imiş.öğretmen arkadaşlardan merak edenler için...

Üst Alt