Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 kpss'siz ve sınavsız engellı kamu personelı alımı

eniss

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2016 da hükümetçe engellilere yenı yasalar çıkartacak mı? kpss'siz ve sınavsız engellı kamu personelı alımı olacak mı? bız engelıler ne zaman beri bızım hakkımız cok yetersız dedınız? dıyen cok haklıdır...engellilere ev alma avantajı sağlanmalı bu devlet...arabada ındırımıde...iş konusunda..tatıl konusunda.. yanı herşey engellilere ındırımlı ve istıham sağlanmalı bu devlet..görüşlerınızı yazın lütfen..

Zaten kura usulü sınavsız alım var o da sadece ilkokul ve ortaokul mezunları için

genel olarak her engellı mutlu olmalı..kura çıkacakta engellı arkdşlarımız işe gırecek ?? onlarca kamu kurumları var bu ülkede.. her engellı eşitt olmalıdır..

Eğer başvuru yapan bütün engellileri işe alamayacaklarsa sınav sistemi iyidir ancak özel sektörde çok sıkıntılı engelli istihdamı kurumsallaşmış özel sektör iş verenleri gerekirse cezamı öder engelli çalıştırmam mantığında tamam özel sektörde engelli işe alındığında torpil işi illaki olur herkes tanıdığı bildiği engelliyi işe almak ister buna laf yok ancak gerçekten özel sektörde çalışan engellilerinde hakları aranmalı özel sektör engelli arıyor adam normal insanın yapmakta zorlanacağı işleri vermeye çalışıyor ey insaf böyle işverenlere mesela çok büyük cezalar kesilmeli öyle böyle ceza değil ama çok büyük birde özel sektörde engelli işe alınınca devletin daha fazla olayın içinde olması lazım takip etmesi lazım ev araba vergi işine gelince bildiğim kadarıyla zaten engelliler vergi ödemiyor ancak araç indirimi %90 ağır engelli istiyor bu olay kalkmalı bence %40 üstü raporu olan bütün engelliler faydalanmalı ayrıca faturaların hepsi yarı yarıya ödenmeli Tokilerde her isteyen engelli indirimli ev almalı yani Avrupa da ki engelli hakları ülkemize gelmeli anlayacağınız

alı bey haklısınız..özel sektör bazıları engellı kışının vergiden faydalanmak ıcın işe alıyor..özel sektör herzaman bır çıkarı vardır..konumuz sadece bu degıldır,tüm engelliler sınıflandırma olarak işe alınmalı ancak kamu personel olarak yalnız..kurumlar çalışacaklar evrak götür getır işlerı,bilgisayar bılen,fotokopı işleri,,dosya işler yapması daha mantıklıdır..ama devlet basıt basıt şeylerle bızı kandırıyor..otobüs bedava olsa nee olmazsa ne trenden ındırımı,vergiden ındırımı v.s bıze ev avantajı araba alma gücü versın ılk..körlere daha cok bakımları ıhytacı var..her sehırın kurumlarda kım hangı sehırde oturyosa o engelılere ıstıham ımkanı saglacak..basıt şeylerle bızı kandırmasınlar devlet..

arkdaşlar devlet kurumlarla sınavsız gıren varmı..adalet bakanlığıyla işe gıren olsun enerjı bakanlığından v.s v.s sınavsız işe gıren varsa lütfen yazsın..ve nasıl gırdıgınde yazsın

amedli
kuaile ilk öğretim orta okul ama çok azsayı veriliyor ne kurada çıkan belli nede atanan sayı azolunca

Ali_Gs
aynen katılıyorum denetim yok özelde de devlettede yüzde 40 engeli sınırı olmamalı arkadaşım 38 ortepetik engelli raporuvar ama nesağlam ne sakat ayrıca engel oranına göre devlet maaşlarına vergi indirimi değil katkık sağlasın istiyorum

İşkur o az olan cezayı da kesmiyor özel sektöre

BİMER aracılığı ile şu konuda bir talep mesajı atabiliriz arkadaşlar

örnek mesaj metni' Alıntı:
"özel ve kamu sektörlerinde çalıştırılması zorunlu olan fakat buna rağmen yıllardır engelli işçi,memur çalıştırmayan kuruluşlara yönelik engelli bireylerin sosyal ve çalışma hayatına destek kapsamında çalıştırılmayan engelli işçi,memur için uygullanan maddi cezanın her 4 (dört) aydan sonra 2 katı olarak yeniden yapılandırılıp madii para cezasının 5.ci ayında uygulanır ve devam olunur"

şeklinde yardımlarınızı bekliyorum

İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri mevzuatta değişiklik yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim.

bugun gelen geribildirim

ben lisans mezunuyum 2016 EKPSS de genel yetenek 30 soruda 29 doğru 1 yanlış genel kültürde 14 doğru 11 yanlış yaptım 82,57 puanla atanamadım siz sınavsız kpss siz nasıl memur olma hayali kuruyorsunuz keşke dediğiniz gibi olsa ama artık kamunun da engelli kontenjanları büyük ölçüde doldu özel sektörde zaten yok Allah herkesin yardımcısı olsun

umudum yok pek ama bakalım kaç alım yapacaklar kaçı lisans olacak iktisat mezunuyum alandan alım yok 4001 dende az kadro açılıyor ilk tercihte açılan kadroların çogu faso fisoydu müezzin avukat cart curt 200 kadro boş kaldı

Ah birde engelliyim diyerek sahte rapor alanlar yokmu. Onlara iki dünyada hakkım helal değil...
Sınavsız memur olma hayalinize gelince sağlam adamları almıyorlar engelliyseniz hiç almazlar boşuna ümitlenmeyin...

Üst Alt