Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 özel şirket engelli kadrosu maaşları ve çalışma saatleri..?

musametin

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar 2016 özel şirket engelli kadrosu maşşları veçalışma saatlerine kadar bilgi verirmisiniz mesai yazılıyormu.bilgiverirmisiniz.

çok saçma bir soru bu sorduklarını çalışacağın özel şirket yetkilisinden başka hiç kimse bilemez avcı1

sabit değilmi asgarii ücret flan olmuyormu minimum

engelli şu saatten fazla çalışamaz engelliye en az şukadar maaş verilir şu işlerdeçlışamaz böyle bi bildirivarmıdır.

yok kardeş tamamen o şirketin kanunları geçerli

@avcı1 kardeşim özel sektör seninde dediğin gibi adı üstünde özel yani şirket var asgari ücretle köle gibi 14 saat çalıştırır fazla mesaide vermez hayat kaydırır şirket var kamudakiler bile özenerek bakar üçbin beşbin maaş verir 8 saat çalıştırır obakımdan bişe diyemeyiz

Arkadaşım özel sektörde her şey patronun isteği doğrultusunda olur. Ben 2014 yılı ocak ayından 23 temmuz 2016 yılına kadar özel bir üniversitede çalışıyordum. İşkur davetiyle engelli statüsünde makina teknikeri olarak mühendislik fakültesi laboratuvarlar sorumlu teknisyeni olarak çalıştım. Maaşım 1340 +104 agi idi ve senelik %10 gibi bir zam vardı. 08:30- 17:30 mesai çalışıyordum ayrıca cmts 12 ye kadar servis yok yol yardımı yok fazla mesai yok tüm laboratuvarlar zimmetli sorumluluklar sizde derse hazırlık sizde ama maaş asgari gibi.. Ancak tanıdığınız veya torpiliniz varsa her yerde olduğu gibi lise mezunu 2000 + agi alıyordu. Sizi çıkartamadıkları için mobbing e maruz bırakıyorlar. İş yüklüyorlar cihaz arızasını problem ediyorlar yani bıktırıncaya kadar ellerinden geleni yapıyorlar. Umarım çok karanlık bir tablo çizmemişimdir ama özel sektörün çoğu bu şekilde. Allahtan ekpss ile atandım da.. Darısı diğer engelli arkadaşlarımın başına.

Evet halime şükürler olsun benim çalıştığım yer yine üniversite ve kurumsaldı. çalışma saatlerimiz maaşımız düzenli idi.

merhaba arkadaşlar 2016 özel şirket engelli kadrosu maşşları veçalışma saatlerine kadar bilgi verirmisiniz mesai yazılıyormu.bilgiverirmisiniz.

Arkadaşların dedikleri gibi firmadan firmaya değişir, yasal olarak asgari ücret (1300 TL) vermek ve ssk nı yapmak zorunda, ama şirket isterse yaptığın işe göre maaş verir yani 2000-3000 vs... ben 19 yıldır özel bir firmada çalışıyorum, hafta sonları bayram seyran tatil maaşımda piyasanın üstünde

yani en azından. en az asgarii ücret vermek zorunda anladığım kadarıyla bunu bulamayanlarda var.

Üst Alt