Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Paralimpik oyunlar hakkında

Cloud.

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
1
Bugün bitiyor ama koskoca forumda baslık yok.

Rio2016 hakkında fikri,yorumu elestırısı , favorı sporu , sporcusu olan yokmu:confused::confused::confused:

ben yazayım biraz..

trt3 spor u elestrmem lazım. oyunları tamamen vermedi. atletizm gördük ne zaman açsak...
bide avrupa ligi macları baslayınca yıne futbol doldu kanal.. yazık etti. herneyse

TRden 65 sporcuyla katıldık sanırım iyi rakam dıyolar. iki altın madalyamız var masa tenısı ve halterde.
tum sporcuları tebrık etmek lazım , oraya kota almak büyük basarı zaten...

oyunlarda bisiklette elbisikleti ,ts basketbol, ampute ve görme engellı atletlerin 100 200m yarışları , boy kısalığı olanların gülle atması beni çok sardı.
çok ıstesemde kano ve yelken izleyemedim.

paralimpik oyunları ağır engel gruplarına daha az yer verılıyor dıye elestırıler yaygın. bende katıldım buna. biçok yarışta bu sporcuların engeli ne dedım kendı kendime.

Bu ülkede o kadar zor koşullar altında yaşamak zorunda bırakıldı ki engelliler, bize her gün paralimpik olimpiyatı, hepimiz kendi çapımızda dünya rekoru kırıyoruz, o yüzden ilgi az diyorum.:)

bende oturarak voleybol sporcusuyum evet dediklerinize katılıyorum trt sadece atletizm verdi onlarda nasıl engelli bende çözemedim biz oturarak voleybol sporu ülkemize yeni geldiği için kota alamadık ama hayalim oralarda oynamak

ben bedensel engelliler okçuluk milli takım sporcusuyum. brezilyada 5 oldum. trt yayın haklarının son dakikaya kadar beklemesi sonucu yayınları çok kötü planladı bir çok branşı vermedi benim bildiğim kadarıyla okçuluğu vermedi atıcılığı vermedi bir tek kamera ile katıldık 14 15 branşa bir ekip gülermisin ağlarmısın.
Arkadaşlar sizlere tavsiye mutlaka bir spor yapın size ne kadar faydasının olacağını hayal bile edemezsiniz. bunun için http://www.tbesf.org.tr adresinden size engelinize uygun branşı seçin size yakın kulüp var mı araştırın
mesela okçuluk bayan w1 bayan branşında türkiyede sporcu yok istanbulda yaşayan hafif tetraplejik kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bayan arkadaşların okçuluk sporu yapmak isterlerse milli takıma girmek için çok çaba sarfetmeleri gerekmiyor. ilgilenen arkadaşların okçular vakfı spor klübüne müracaat etmelleri yeterli

[FONT=sans-serif]okçuluk bayan w1 bayan branşında türkiyede sporcu yok istanbulda yaşayan hafif tetraplejik kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bayan arkadaşların okçuluk sporu yapmak isterlerse milli takıma girmek için çok çaba sarfetmeleri gerekmiyor. ilgilenen arkadaşların okçular vakfı spor klübüne müracaat etmelleri yeterli( 6 AY SONRA 2.500 MAAŞ ALIR)[/FONT]

Bu sitede tetraplejik engelli bayan yok mu? Engelinden dolayı ne kadar şanslı olduğunu anlatamam çevrenizde varsa bu mesajı iletin arkadaşlar

Üst Alt