Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'da emekli olacaklar da Seyyanen zamdan yararlanabilecek mi?

budurya

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2016 yılı içinde emekli olan engelli emeklilerde 100 TL + zam oranı olarak seyyanen zam alacakmı ? ben yeni emekli oldum henüz maaş elime geçmedi. sgkdan öğrendiğim kadarıyla 955+ek ödeme dediler. buna seyyanen zam eklenmişmidir . eğer öyleyse maaşlar bir hayli düşük.....

budurya
100 tl seyyanen zam, 1 ocak 2016 tarihinde hali hazırda mevcut maaşlara artı 100 tl olarak direkt eklendi.
Bu tarihten sonra emekli olacakların aylık hesaplamaları da bu zam dikkate alınarak güncellendi.
Yani aylığınız zaten bu zam göz önüne alınarak bağlandı ayrıca bir ilave olmayacak.

temmuz ayında seyanen zam ve enfilasyon icin %5lik zam uygulandımı bilğisi olan varmı

Valla zam goremedim ben cevremdeki emekli olmus arkadaslar zam falan goremediklerini soyluyor

emekli-maasi.com sitesinde maaşım 945 tl olarak çıktı. seyyanen zam ocak ve temmuz zamları dahil midir?

2016 yılında emekli olacakların maaşlarına 100 tl seyyanen zam+ocak zammı+temmuz zammı yansıyarak maaş bağlanacak.

2016 emekli olanlara seyyanen zam falan yok. Olmayacakta.

Üst Alt