Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'da emekli olanlar için zam uygulaması nasıl olacak?

aynali

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Bulundugum ilde ki SGK il müdürlügüne gidip ne zaman emekli olacagıma dair dilekçe vermiştim. Dilekçeme cevaben adresime posta gönderdiler. 9 kasım 2016 tarihinde arzu ederseniz emekliye ayrılabilirseniz dediler.

9 kasımda tarihinde emeklilik için müracaat etmeyi düşünüyorum.

1- emekli-maasi.com sitesinden emekli maaşımı hesaplattım ek ödeme dahil 942.50 tl çıktı bu hesaplamaya ocak ve temmuz zammı ve seyyanen zam dahil midir? dahil değilse zamları dahil edersek net olarak rakam kaç olur?

2-Emeklilik için başvuru yaptıgım günden sonra kaç gün içinde maaşımı bankadan çekebilirim?

3-Emekli olduktan sonra aynı yerde işe devam etmek istiyorum bu işveren için avantajlı mıdır? maaşımda ekstra bir artış olur mu?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.

aynali merhaba 9 kasımda günü doluyorsa hemen verme dilekçeni ayın sonuna doğru ver 29 gibi çünki maaşın 1 aralık itibariyle başlayacak hiç değilse iş yerinden 29 günlük paranı almış olursun bizim düştüğümüz hataya düşme eğer başka ilde sigortan yoksa en geç 2 ay içinde bağlanıyoraynı yerde devam etmek istiyorsan dilekçeni verdikten sonra sgk giderek veya işyeri muhabecin tarafından tahsis numaranı alarak tekrar iş başı işlemlerini başlatabilirsin ALLAH sağlıkla yemeni nasip etsin

ikaruss07

Kardeşim teşekkür ederim fakat benim anlamadıgım konu 2 ay sürüyorsa 2 ay beklerim ben aynı yerde devam edeceksem. maaş 2 ayda baglanıyorsa birikmiş olarak toplu ödenmiyor mu? 29 unda başvurursam 20 günlük bir kaybım olacak.

aynali Aynı yerde çalışabilmek için tahsis no nu alman gerekli eğer aynı yerde devam etmende insan kaynakları sorun görmüyorsa 9 da ver ama dediğim gibi dokuzundada versen maaşın 1 aralıkta başlıyacam birikmişini toplu alacaksın ama ayın 29 da verirsen ve aynı yerde devam edersen hiç bir kaybın olmayacak ve yine birikmişini alacaksın emeklilik başvurusunda maaş bir sonraki ayın başında başlıyor

Anladım teşekkürler diger sorularım hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt