Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016'da girdiğim EKPSS ile şimdi tercih yapabilir miyim?
Merhaba 2016 EKPSS ile atanmış olup memuriyete devam etmekteyim. 2018 EKPSS'ye girmedim.
Tercihte bulunabilir miyim? Atanırsam şu an görev yaptığım yeri bırakıp gidebilir miyim?
maaşla ilgili sıkıntım yok ortamdan dolayı gitmeyi düşünüyorum. Tayin ile Edirne'den İstanbul'a geldim 1 marttan beri çalışıyorum.
Tayinle geri gidebilir miyim? yada il içi tayin yapabilir miyim?
ufoo62 kardeşim o puanla atanmışsın zaten. Ataman o puanla olduğu için puanın yok şu anda . Ha eğer var diyorsan tercih döneminde tercih yapamayınca anlarsın
Bunu en iyi kurum bilir, merkezi arayıp sormayı denediniz mi yani bakanlığın ilgili birimini? Bu arada döner sermaye alıyor musunuz maaşınız ne kadar acaba? Birde tam olarak neyden şikayetçisiniz, iş yoğunluğu mu yoksa amirlerinizden mi?
Herhangi bir yeri aramadım. Döner sermaye almıyorum. Şikayet konusuna gelince kurumun işleyişi, düzensizliği buna bağlı iş yoğunluğu(personel özlük birimindeyim) ve amirlerin bilgisizliğine rağmen takındıkları tavır.