Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'da sigortadan para aldım ancak yeniden hesaplanmasını nasıl isteyebilirim?

Ayse42

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2015 te kaza geçirdim beyin travması nedeniyle 43 yaşında 27 yılda emekli oldum. 2016 martta sigorta tazminat bedelini ödedi. Ben tazminat haklarımın tekrar hesap edilerek tarafıma ödenmesini istiyorum. Bunun hukuki yolu nedir.

Bunun hukuki yolu bir avukat bulup dava açmaktır.

2016 mart ayında ibraname imzalamışsanız 2 yıllık hak düşürücü süre nedeniyle dava açamazsınız.

Artan maluliyet varsa ve bunu kanıtlayabilirseniz dava açma hakkınız var ama çok zor ve teknik bir konu, hasar takip şirketleriyle falan bu işin altından kalkamazsınız. İyi bir avukat bulmanız ve uzunca bir süre uğraşmanız gerek.

Özür diliyorum 2017 de aldım. 2 yıl dolmadı henüz. Bu durumda bir hak talebim olurmu.

Ayrıca bakım parasi hakkım varmıdır.

Merhaba evet 2 yıl dolmadıysa tazminatı eksik aldığınızı düşünüyorsanız tekrardan başvuru yapabilirsiniz.

Ayşe hanım merhabalar. Geçirdiğiniz trafik kazası ile ilgili olarak, kazada sizin kusurunuz var mı? Karşı tarafın kusuru nedir. Kaza tarihinde ki geliriniz nedir. Yine geçirdiğiniz beyin travması sonucu özür oranınız nedir. Kaza tarihinde ki yaşınız la beraber, buradan yada özelden bunları yazarsanız, ortalama almanız gereken rakamları size hesaplayıp bildiririm .

Kazada yüzde yüz karşı taraf suçlu. Gelirim o tarihte 3.500 tl. Özür oranı yüzde 39 sürekli rapor. Yaş 40 idi.
Teminat bedeli olan tutarı aldım fakat kaybını karşılamıyor.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ayşe hanım tazminatlarınızı hesaplayıp size özelden atacağım.

Sakat kalma tazminatlari.

2015 yilinda gecirdigim kaza sonucu zorunlu emekli oldum. Sigorta sirketi guvence bedelinin tamamini odedi. Ben devlet memuru idim ve aktif calisiyor idim. Verilen tazmonat zararimi karsilamiyor. Devlete ve karsi tarafa karsi acabilecegim davalar nelerdir.

Üst Alt