Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017/1 Ekpss önlisans atamaları kaç puana iner?

Suqer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar önlisans puanım 73.3 2.atamalarda atanma ihtimalim nedir geçmiş yılara baktığım zaman genelde 2.atamalarda 800 kadro açılmış hadi bu senede 800 açsalar düz memurluk için 500 kadro verseler atanabilirmiyim?

Ortalamasına baktığım zaman takribi 800 kişi atıyolar bunlardan 300 kişi nitelik kodu ister geriye kalan 500 kişide düz memurluk olur önceki atamalarda düz memurluk için 779 kişi atandı, nitelikli kadro 222 kişi gitse toplam 1000 atama yapar sıralamam 2031 di 1000 kişi düşersek 1031 kişi kalır önümde imkansız gibi ama ya nasip dicez artık beklemeye çekilecez

Ben önlisans mezunuyum kardeş sırlamama şimdi tekrar baktım 2031 cep telden giriyom fot atamıyom

Sıralamamız aynı sanırım ama ben 31 yaşındayım eğer aynı tercihlerde bulunursak yaşa öncelik verir eğer yaşta aynı ise mezuniyet tarihine öncelik verir

Üst Alt