Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 Honda CR-V 1.6 i-dtec executive + Plus almaya karar verdim..?

Konular
56
Reaksiyonlar
3
Merhaba Arkadaşlar;

2017 HONDA CR-V 1.6 i-dtec executive + Plus modelini satın almaya karar verdim ilk defa japon markaya yöneldim :)
Bayi 118.000 TL gibi bir fiyat verdi.Bu aracı kullanan veya olumlu veya olumsuz yorum yapacak (fiyat dahil) arkadaşlardan bilgi beklemekteyim.

Bazı forumlarda yazılanlar pek güvenli değil genelde yorum yapanlar hep feyk :)

m_2015-honda-cr-v-1-6-i-dtec-160-ps-otomatik-executive-4x4-15.jpg

ÖTV indrimli hali mi bu şekildeymiş?

Bu arabaya olumsuz yorum yapanı Allah taş eder.;)

vallahi Japonlar kimseyi yarı yolda bırakmaz diyolar inşallah doğrudur...

Fransızlardan renodan kurtuluyorum helva dağıtacagım konu komşuya :)

bende bu arabaya niyetliydim ötv raporumda oran düşürdüler itiraz falan derken ötv zammı geldi bende skoda süperb aldım. Araçla ilgili zaten söylenecek birşey yok bana göre hondada alınacak tek araç var oda crv. Fakat işin birde diğer kısmı var mesela benim dönemimde seçenek azdı şu anda kodiak ve kaleos seçenekleride var. Tabi kodiak benzinli fakat kaleos gayet başarılı geldi bana. sonra tiguan da biraz cezbetmiyor değil. mesela o paraya çıkmadan ford kuga dizel otomatik en fulü çok rahatca alınır ve araç kendini park ediyor üstelik cam tavan zenon far deri koltuklar yani en fulü 109000tlye geliyor. Zaten şu anda alsam beni ençok kuga düşündürürdü. Sebebide kendi park özelliği. Tiguana bakmadım ama adaptif cruise control(ateca ve kodiaktada var) gayet süper bir sistem yani öndeki araç düşünüyor gazı freni. Siz bence araçtan ne istediğinizi bir düşünün baktınız kendi park eden bir araç daha mantıklı tercihiniz değişebilir.

Teşekkürler kardeşim..Allah cümlemize kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah...

Rüzgar sesi takıntınız var mı...?

Aylarca araç araştırması yaptım , aldım dedim caydım. Yeni araç çıktı bayiyeye gelsin test edeyim ona da bakayım buna da bakayım derkeeeeen kendimi hiç araştırmadığım, nedir ne değildir ne kadar yakar + ları nedir - leri nedir demeden gittim Honda CR-V Executive paketini aldım..

Araç ta tek - yönü felaket derecede rüzgar ve yol sesi alıyor, benim en büyük takıntım buydu ve gittim buldum... :eek:
Yalıtım yaptırırım dersen yalıtımda fayda etmiyor, gurubumuz var hatta sosyal paylaşım sitesi Facebook da HONDA CR V TÜRKİYE diye katılıp yorumları görebilirsiniz. Dün akşam sayfaya baktığım da arkadaşların boyasından şikayetçiler, benzinliklerde olan tezyikli su boyasını söküyormuş ve boyanın çok ince olduğunu yazmış bütün arkadaşlar.

Kardeşi adına ( ÖTV ) indirimli almış olan genç bir arkadaş var ve dere , çamur, dağa taşa vurmuş ve başarılı şekilde video çekimleri var.

Bana soracak olursanız plus almanızı tavsiye etmem, kör nokta var zaten araç kameralı ve etrafını da görebiliyorsunuz, şerit takip var seni şerite sokmuyor sadece direksiyonda titreme oluyor ( muş ) ki araçta hızını ayarlıyorsun 110 km ye fakat önüne araç çıktı 80 le gidiyor senin aracın onun hızına ayarlıyor ve sen onu solladığında geri 110 km çıkıyor kendisi otomatik. Onun için fazla para verip plus almak çok gereksiz.

sadece ortopedik engellileri ADAM yerine koyan bu mevzuat YERİN DİBİNE BATSIN

2014 by tarafa ford kuga kullanicisiyim super bir 4x4 awd mukemmel yol tutus saglam iscilik 182 hb guc sehirici 11-12lt yakit tuketimi uzun yol 8.2 lt full +full bir aractir tork konvektorlu sanzuman akilli on izgara
Oto park serit takip kor nokta cok faydalandigim ozellikleri
Herkese kazasiz belasiz surusler

Merhaba bende geçen sene executive modelini aldım çok memnunum daha önce birçok marka araç kullandım doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt