Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 KPSS ve EKPSS yerleştirme takvimi açıklandı!

gerçekten ohaaaa o zaman demekki bu sene 1 alım olacak seneyede sınav öncesi alım olmayacak

bu yılda bir kere alım yapılacaksa 2000-3000 kişi ile değil en fazla 15 bin yapılırda herkes rahat nefes alır umarımm...inş...

anlaşılan toplam 2 atama ile sınavın tamamlanacağı belli oldu

Koskoca millet vekili yalan söyledi ya. Bide utanmadan, müjdemizi verelim martta atamalar yapılıcak dedi.

Offff offff hayaller hayatlar :( Aynen ya o yayını bende dinledim millet vekili; Şubatta 1500 Engelli Öğretmen Martta ise Engelli ataması olacak dedi hani nerde ?

temmuzdaki atama son şans bir dahaki atamanın yapılması en az 1 yıldan fazla sürer

Bennur karaburuna tweetten yüklenelim. Bu ne böyle ya resmen aklımızla dalga geçiyolar.

peki kura olacakmı arkadaşlar bundan bilgisi olan varmı yani kura ile atama bekleyen arkadaşlar yararlanabileceklermi.

Haziran: Başvuru
Temmuz: Tercih
Ağustos:İlan
Eylül:Evrak Teslimi
Ekim: Güvenlik Soruşturması ve Kararname Bekleme
Kasım:Göreve Başlama
Hayırlı olsun..

Biraz gayret, istek ve bununla beraber ders çalışmayla ( EKPSS konuları o kadar da zor değil diye düşünüyorum ) mutlu sona varılır Allah'ın izniyle :) .. Şahsen 2012 yılı 90 puanla atandım ( Hizmetli kadrosu olarak ) 5 yıl oldu olacak ve şuan Destek Satın Alma Bölümünde VHKİ yim. Yeter ki öğrenmeye açık olun.

* Hizmetli olarak atandığınız taktirde engelinize göre iş verilir. Korkmayın. Bizim burda tekerlekli sand. masa başı memurluk yapıyor.. :)

Allah kolaylık versin Hepinize ve ;
[SIZE=5][FONT=arial black]ÇALIŞMAYA BAŞLAYIN ŞİMDİDEN :)[/FONT][/SIZE]

Yok kardeşim . 3 yıl hizmetli ardından görevde yükselme sınavı ile ( 84 aldım ) Düz memur ve ardından il bazında vhki boşluğu vardı başvurular alındı bende de bir şans işte :) başvurdum ve VHK oldum .
@ability

chelıx

5 aydan fazladır güvenlik soruşturmasının bitmesini bekliyoruz. Sizin dediginiz gibi ekim soruşturma Kasım göreve başlama çok zor. Bizim 5. Aylığı almamız gerekirdi sizin dediginize göre ama malesef daha bekliyoruz

ölme eşşeğim ölme yaz gelede yonca yesin .....
Böyle iş mi olur beee batsın bu dünya ulan ...
Allah kahretsin......

çok kötü olmuş bu zamanlama temmuzda kadar çok var bide bunun 5-6 ay soruşturma evresi epey zaman alacak 2012 ve 2014 ekpss alımlarında hep mart -nisan gibi oluyordu 2. alım sabır versin Allah soruşturma evresi olmasa tama denecek ama b,ide aylarca soruşturma yı beklenecek

Tek kötü yönü 3 atamanın yapılmıyacak olması

Öğretmenler sözleşmeli bu merkezi

acıların çocuğu 2. yapıldı mı ki 2018 de yaparlar belk şubatta falan

emnshn

Ulan şu öğretmenler de yırtık dondan çıkar gib heryerden çıkıyor hele önce bir biz atanalım ondan sonra öğretmenlere sıra gelir.....

bu akp nin tek derdi koltuk sevdası oldu kendinden başkasını düşünmüyorlar artık koskoca vekili yalan söyledi adamların tutturdular bir başkanlık sevdası referandumdan önce herşeyi iptal ettiler referandumda evet diyecektim sonuna kadar ama şu anda asla evet oyu vermem böyle rezillik mi olur ya dolar 4 liraya yaklaştı anca izliyorlar ekonomi mahvoldu ben özel sektörde çalışıyorum 3 ayda bir maaş alıyoruz emekli maaşı gibi burdan çıksam başka yerde iş yok onların tek derdi koltuk başkanlık vs biz kimsenin umrunda degiliz yazıklar olsun refarandumda hayır oyu kullanacagım yeter be idare ettigimiz hep bizmi mağdur olacağız ev sahibi yazın evden çık dedi ne halt yiyecem ben şimdi temmuzda tercih olsa ocak subatta anca iş başı yapılır ben neye göre ev taşıyacam yerleşecegim yazıklar olsun yeterr bee

arkadaşlar dediler ya öğretmen engellilerin ataması da diğerleri ile yapılcak .Yani EKPSS yerleştirmesiyle olmıcak belki KPSS ile alcaklar onları da ama emin değilim .Hergün bi şey değişiyor.

Aman valla ya bi yerleşeyim işçi daha kıpırdamam .Aşırı heyecan oluyorum .yOK başladı yok tercih yok yerleştirme yoruldum.

yÜZLERCE İŞÇİ KADROSU AÇILDI .HEM ZÜĞÜRT HEM KİBARLAR VAR .İLLAA MEMUR OLCAM DİYORLAR.İŞ OLSUN ÇALIŞAYIM DİYEN YOK.

Üst Alt