Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 Temmuz ayı emekli zam oranı ne kadar oldu?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Temmuz emekli zam oranı belli oldumu ayrıca yüksek çıkan enflasyon farkıda maaşlara yansıycakmı?

Temmuz ayında memurlar zaten %4 zam alacaktı.. bunun üstüne %3,17 eflasyon farkıda eklendi ve toplam zam oranı %7,17 oldu..

ne kadar zam alacağınızı hesaplamak için: ''Maaşınız x 7,17÷100= alacağınız zam'' şeklinde hesaplayacaksınız..

Örneğin: 2.500 TL x 7,17 ÷ 100= 179 TL

NOT: Bu hesaplama memur emeklisi içinde geçerlidir..

Kardeşim cevabın için çok teşekkkür ederim yalnız ben işçi emekli yim verdiğin oranlar işçiler içinde aynıdır umarım sağlıklı günler dileğiyle

işçi emeklisinin zam oranı 3 temmuzda belli olacak net olarak şu anda varsayımlı oranlar var

ramazan1984

Mayıs enflasyonu ile birlikte 5,71+0,45=6,16+haziran enflasyonu (0,47-050)=tahmini temmuz zammı 6,57 olacaktır

bunlar tahmini netleşmedikçe bende yazmadım

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkkür ederim sağlıklı günler dileğiyle...

Temmuz emekli zam oranı belli oldu arkadaşla r işçi emeklisi yüzde 5 ,86 olarak belirlendi

Memur ve emeklisine 4+2,89 ile birlikte 6,89 oranında temmuz ayıyla birlikte zam veriliceği açıklandı

2017 Temmuz işçi emekli zammı %5,89.
Memurlara ve memur emeklilerine %6,92

Ben 16 hazıranda malulen emeklilik için emniyetten ilişik kestim daha ilk maaşımı almadım ama e devlette 1750 1 temmuzda yatmış benim merak ettiğimin dün temmuz zam oranı belli oldu bu benim yeni maaşa yansır mı

BuTcHeR

slm ssk dul maaşı nasıl olacak kaç tl geldi yüzde kaç geldi cvp verirsen sevinirim

BuTcHeR

Bu sene izlediğim habere göre son 15 yılın en fazla emekli zammı olacağı konusunda bilgi aldım sizce ne zaman belli olur ne kadar zam oranı sayın modaratör

maaşa zam gelmeden her seye zam yapıldı zaten zam yapılsa ne olur

ramazan1984 emekliye 3.36 zam gelicek evet son 15 yılın en çok zammı olacak :)))

Temmuz Ağustos eylul ekim toplami 3.36 .
Aciklanmayan kasim ve Aralık var daha.
dolar oldu 3.85 petrol oldu 61$ .
kurdan yansiyacak enflasyon ve gida fiyatlarindaki artisla beraber 4.5-5 civari olur tahminimce emekli zam mi.

Üst Alt