Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 YGS engelliler için tercih önerileri..?

sevkat100

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben engelliyor 2017 de YGS ye katılmak istiyorum ama hangi bölümü olmalıyım sizce eğer 150 puan alırsak 100 puanla yetenek bölümünü 150 puanla 2 veya 4 yılık aof mi

Aslında tarih bölümü düşünüyorum ama 150 puan zor

sevkat100 Sözeliniz iyiyse Tarih, Sosyal birimler, Sosyal Hizmetler, Adalet, Turizm gibi bölümleri seçebilirsiniz.
Bir de eğer barajı geçerseniz ek puan da veriliyor
Puanınıza göre bölümlerin de derslerinin zorluğu ve kolaylığına göre bölüm seçebilirsiniz.

Plumeria

Merhaba ek puan derken okuldan gelen puanı mı kastediyorsunuz yoksa engelliler için ayrıca ek puan [yada kontenjan (eczacılık için mesala)] veriliyor mu ?

Açıköğretim okumak kolaydır. örgün okumak eğlenceli.

sevkat100 2017 deki sınavdan bahsediyosunuz demi 1 yıl var şu an sınava 150 puan diyorsunuz :) şu an ki halinle diyelim en kötü ihtimalle 30 net yaparsın desek bir yılda 52 hafta her hafta 1 konu çalışsan 52 net yapar yani haftada 1 soru için çalışsan diyelim 82 net yapar düşük puanla açıköğretimden okuyabilirsiniz biraz gayretle 30 net ekleyebilirsen en kötü 60 net yapar

sevkat100 biraz çalışarak iyi puan yapabilirsiniz eskiden adalet bölümünün vardı avantajı artık onu da kaldırdılar en iyisi bir 4 yıllık okumak olur sizin için

Üst Alt