Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 yılı için 2022 maaş miktarları belli oldu mu?

ISO 36

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelli maaşı 2017 için belli oldumu bilen varmı

2022 maaşı 2017 zammı belli oldu mu?

Arkadaşlar 2022 2017 zammı belli oldu mu??

maalesef 2017 için de gösterge sayıları değişmedi. memur katsayısı ise belli. lakin enflasyona göre maliyenin yeniden düzenleme yapmasını bekleyeceğim. o yüzden 2022 aylık ve evde bakım aylık miktarları veriler netleşince yayınlayacağım.

şimdilik hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırını açıklayım:

1.1.2017 - 31.12.2017 tarihleri arasında geçerli olmak üzere 2022 aaylığı için hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı 423,58 TL olmuştur.

2017 yılında 2022 maaşları ne kadar olacak?

2017 mart ayında 2022 maaşları nekadar alacaz kalem abla yardımcı olurmusun

ablacım sol elimde baş parmağımda tendon kesımı var doktor fazla iş yapma dedi elim işgöremez halde bn 2022 maaşi alıyom raporum yuzde 51 yuksele bilirmi ve ne yapmam gerekır ve 2017 martta nekadar alcez bı bana yardımcı olablacım

ablacım sol elimde baş parmağımda tendon kesımı var doktor fazla iş yapma dedi elim işgöremez halde bn 2022 maaşi alıyom raporum yuzde 51 yuksele bilirmi ve ne yapmam gerekır ve 2017 martta nekadar alcez bı bana yardımcı olablacım

2022 maaşı almaya çalışanlara yapılan eziyetlere,zorluklara seyirci kalan hükümet ve bilhassa rapor alırken eziyet çektiren doktorlar,ve hemşireler hesabını vermeli. Ey 2022 alanlar,bu yolda eziyet çekenler, pkk lılar kadar hükümetin gözünde değeriniz yok

merhaba BİLGİSİ OLAN CEVAP VERSE SEVINIRIM 2022 maaşı alıyordum yenı sısteme gore aclık sınırın ustundeyım kişi basına 468,444444 gelıyorr maasım kesılırmıı ve gelen bu gelırın içinde 2.5OO BANKAYA KREDİ ÖDÜYORUM.

nedennn

muhtaçlık sınırını yakalşık 45 tl ile geçtiğiniz için malesef 2022 maaşını alamazsınız bankaya kredi borcunuz olması durumunuzu değiştirmez kanunen ödemelerinize değil eve giren gelirlerinize bakılır.
dediğiniz gibi olsa herkes yok kredi ödüyorum yok dgaz ödüyorum yok elektrik ödüyorum yok borcum var der herkese bağlanır.bu sebeplerden dolayı bağlamamak için muhtaçlık sınırı koymuşlar.sınır olmasa siz 2500 tl kredi ödüyorum demişiniz bir başaksı çıkar ben 10bin ödüyorum bana maaşı daha fazla ödemeleri gerek der o yüzden bir sınırın olması iyi ama siz ve benzer durumda olan 5 tl 10 tl ya da 50 tl gibi alamayan çok kişi var onlarda 5 tl için bağlanamaz yav der isyan eder.

Üst Alt