Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 Yılında 2022 maaşı almak için gelirimiz ne kadar olmalı?

Mardinli_0747

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem ablacım merhaba 2022 maaşları için aylık gelir şahıs başına ne kadar olması lazım 2017 yılı ve bakıcı maaşları için gelir testi ne kadar olması lazım teşekkürler

@Mardinli_0747

1.Ocak.2018 tarihine kadar, 2022 aylığında hanede kişi başına düşen aylık gelirin 423,58 TL altında olması, evde bakım aylığında ise hanede kişi başına düşen aylık gelirin 847,16 Tl altında olması lazım.

01.01.2018 tarihinden itibaren bu miktarlar yeniden belirlenecektir.

Kalem abla hayirli aksamlar benim annem %96 agir engelli yatalak ve haftada 3 kez diyalize girmektedir esim bakim ayligi aliyor bende sigortali olarak calisiyorum annem 2022 maasindan faydalaniyor annen icin ambulans istedik fakat veremediler ve sikinti yasiyoruz araba almak istiyorum eski arabamiz vardi 2013 te rapor uzerine aldik fakat simdi satip yenisini almak istiyorum 2022 veya bakim maasinda sikinti olurmu 5 kisilik bir aileyiz tesekkur ederim simdiden cvp niza.

Mardinli_0747
Yeni araç bildirimi ile yeniden gelir testi durumunda 2022 engelli aylığı kesilir.
Araç hiç hesaba katılmasa da, şu anda bile 2022 aylığını hak etmiyorsunuz.

Sacma bir kanun var ama hastanin hasta bezine 250 lira oduyorlar 230 lira farkini oduyiruz ilac yuzdesi var aylik 200 ilaca gidiyor ayda dortkez universite hastanesine gidiyoruz bizden 200 km uzakta orayada aylik net 600 tl gidiyor eee cocuklarimin okulu var aldigim 1250 tl asgari icrey bile degil bizmi hak etmiyoruz luks hayat bile yasiyamiyoruz ay basini zor gecoriyorum aldigi maasi ancak ona harciyoruz yani kredi cekip alacaktim kismet degilse olmaz

Valla allah tum engellilerin yardimcisi olsun

Üst Alt