Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de emekli olmuştum, kontrol muayenesi sonucu aylığım kesildi!?

TANER41

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2004 yılında almış olduğum %40 engelli raporum vardı.şeker ve göz rahatsızlığım sebebiyle 2015 yılında başka bir yere işe girerken rapor istediler fakat elimdeki raporun geçersiz olduğu yeniden rapor çıkarmam gerektiğini söylediler.bende yeniden çıkarttım.2017 yılında emekli oldum.sgk 3 ay önce tekrar rapor almamı söyledi.gittim aldım.raporum %20 ye düştü ve emekli maaşım kesildi...

alınan bu raporlar neden bu derece düşüyor anlayamam bir türlü. 40 dan 38 e olsa neyse 20 ye düşmüş olması ya sen usülsüz rapor aldın demek ya da sgk da bir sıkıntı var. ben üç kere rapor aldım üçü de %56 maliyeye gitti o da %56 verdi.

Ben 2004 te raporu aldığımda şeker için verilen rapor oranı %40dı daha sonra oran düşürülmüş fakat ben 2004 de almış olduğum rapor ile vergi indirimi ve 3.dereceden emeklilik hakkı kazandım.aynen ortaya iki sıkıntı çıkıyor ya benim raporda bi usulsüzlük var.yada sgk usulsüzlük yapıyor.sgk ya sağlık bakanına mail attım ayrıntılı bir şekilde

2004, 2015 Sağlık Kurulu raporlarınız sürekli miydi?

Birden fazla rapor varsa alınan son tarihli rapor geçerli diyorlar.

şu an bir çok kişi maalesef bu durumlara gebe bırakılıyor son zamanlarda,sebebi de kim ne derse desin hükümet in cari açığı özellikle erken engelli emekliler üzerinden kapatma isteği başka bir şey değil bence!!..ha usülsüz rapor alarak gerçek alanların hakkını yiyenlerin ki iptal edilsin(bu arada onlara o raporları verenler sorgulandımı ceza aldılarmı oda büyük muamma ya!!??) sonuna kadar,ama hakkıyla huku ile alan garibanlara dokunmak nedir!!??

:mad: Yok arkadaşım Böyle tutarsızlıklar varken erken engelli emeklilik bile düşünemem.

Üst Alt