Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017'de malülen emekliliğim kontrol muayenesi ile iptal edildi. Ne yapmalıyım?

İlginilgin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben %85 ağır engelli hastane raporuyla 2017 yılında malulen emekli edildim.kontrol muayene si sonucun emekliliğm reddedildi. Ankaraya itiraz dilekçesi yazdım 1.5 aydır .sonuç yok.1800 günle emekli edildim.2 yıl önce Ama 1.5 yıl önce siroz başladı. Karnımda sıvı birikiyor.ayrıca hematoloji kan hastalığım var.sonuç ne olur.

İyileşme şansım yok aksine kötüye giderken maaş kesilmesi doğrumu

Bu arada 4A ssklıyım yani

Kontrol muayenesinde malulen emekliliğim iptal edildi! İtiraz ettim..?

Bugün dys evrak takibinde EMEKLİLİK HİZMETLERİ G.MÜDÜRLÜĞÜ 1 ÖZET KARAR yazıyor .bu nedemek.sonuçlanmış mı yani

İlginilgin

Emekliliğe temel olan rahatsızlığınız neydi? Bunda bir iyileşme mi oldu da iptal ettiler?
Sonuç bugünlerde belli olacaktır.

Maalesef malulen emeklilik, kitapta yazılan kadar sgk sağlık kurulu inisiyatifinde mevcut rahatsızlığınız yani emekliliğe temel teşkil eden rahatsızlık iyileşme diyse ne diyim ya Allah bildiği gibi yapsın onları

İlginilgin

Kontrol muayenesi sürecinde maaş durduruşsa bile raporun onaylanmasının ardından maaş kaldığı yerden devam eder. Biriken maaşlar da size ödenir.

Teşekkürler cevabınız için.

Onaylanmaması ihtimali varmı sizce

Rahatsızlığın siroz ilk evre.ve hematolıjide esansiyel trombositoz.iyileşme yok daha kötüleşme ilerleme var

@OturanBoğa iyi günler.mart ayının 20 sinde başvurdu m.haziran 26 da itiraz dilekçesi verdim ankara ya. Ankaraya dilekçem 22 ağustosta gitmiş.Ankara yüksek sağlık kurulunu arıyorum hala sonuçlanmadı diyorlar.bu süre normalmi.7 aydır sonuçlanmadı.normal süre nedir.

sonuçlandığında geriye dönük maaş alırmıyım.kontrol muayenem mayısta idi. Ben mart 20 de başvurdum.

sonuçlandığında geriye dönük maaş alırmıyım.kontrol muayenem mayısta idi. Ben mart 20 de başvurdum.[/QUOTE]

Benimde Mart'ta vardı Aralık'ta başvurdum Mayıs ayında maaşım tekrar bağlandı.Kararin onaylanırsa Kontrol muayenesi tarihinden itibaren geriye dönük birikmisini alabilirsin.Sgk dan bilgi almakta zorluk cekiyorsan cimer e başvur 15 icinde SGK dan yanıt geliyor dosya hakkında

erkandomur teşekkürler. Cimere yazdım. Ankaraya ulaşıyırum hala kurulda diyor kar.2017 de 2 ayda bağlanmıştı.7 aydır bekliyorum. İnşallah dediğimiz gibi olur

OturanBoğa iyi akşamlar.ankarayı aradım karar çıktı. Dediler.ama ara karar çıkmış.bazı tetkikler isteniyırmuş.elime belge geçmedi henüz.sonuç nasıl olur sizce

ilginilgin
Kardeşim eline belgenin geçmesini bekleme,seni tekrar muayeneye çağıran sgk müdürlüğüne git ve sonucu elden al.
Muhtemelen tahlil veya muayene ile ilgili yeni belge vs talepleri olacaktir.
Geçmiş olsun.

Mehmet005 teşekkür ederim.gittim SGK izmire.evrak henüz gelmedi cuma günü gel dediler.gidip hemen alacağım inşallah. Teşekkürler

OturanBoğa günaydın malul emekliliğe gelen redde karşılık İtirazım sonucu ara karar verildi. Tedavi gördüğüm hastaneden durum bildirir rapor istiyorlar yeniden .tromboz kanama ve kronik lösemiler ile ilgili.pztsi hastaneye gidicem.

İlginilgin..hocam ilerleyen kronik hastalığın ile emekliliğin iptali ayrı bir tuhaflık ,ara kararın 7-8 ay sürmesi başka bir tuhaflık yaa gerçekten ne diyeyim!!..burası da Türkiye tuhaflıklar büroksasisi ülkesi işte maalesef!...çok geçmiş olsun kolay gelsin..

deathless teşekkür ederim. Allah herkese yamrdım etsin

OturanBoğa iyi günler ara karar çıkan ankara için.ege Üniv.tekrar hematoloji %40 gastro %50 oran verdi.toplam oran balthazar a göre 70 hesapladım doğrumu?bu oranlar ankara da ne kadar düşer sizce

OturanBoğa iyigünler.kasım ayında çıkan ara kararla ege Üniv.yeni raporları ankaraya gönderdik.bugün 2.bi ara karar çıkmış yine egeden rapor istiyorlar.bu normal mi.bu 3.raporun olacak 9 ay içinde son raporda oranın hematoloji %40 gastro %50 verdi.aynı şeyleri yazıyor atrn Dr.lar.bunun sonu ne olacak sizce.çokk yoruldum
deathless OturanBoğa iyi günler raporum sonucu anakarada çıkmış.ve yine 2.ara karar çıkmış yine egeye gönderiyorlar yapabileceğimiz bişey varmı çokk bunaldımm.martta başvurdum.bu 3.raporum.bana bi akıl verin nolur. olacak.

İlginilgin

Allah belalarını versin, ne diyeyim! Söyleneni yapmaktan başka yol yok maalesef. Ama mutlaka CİMER'e şikayet edin süreç sonunda.

Üst Alt