Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018-2020 EKPSS puanlarından hangisi geçerli?

tazz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar,

2018 ekpss sınavına girmiş biri olarak, maalesef ki az atama ve sağlık bakanlığı atama yapmadığı için atanamayanlardan biri de benim.

Sizlere sorum şu ; Sınav sonucu 5 yıl geçerli sayılacak ya. 2018de puan aldım. Şimdi 2020 sınavına gireceğim bundan da gelcek puan. Hangi puan geçerli sayılacak ? En yüksek olan puan mı ? yoksa son girilen sınavın puanı mı ?

Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

4 YIL PUANLAR Geçerli. En YÜKSEK PUAN 2018 veya 2020 hangisinden YÜKSEK aldıysan onu kullanacaksın kardeşim

Biz mi belirteceğiz hangisini kullanacağımizi

ekpss 2020'yi kaçırdım. 2018 puanım geçerli midir?

bugün başvurduğum halde ekpss 2020'yi kaçırdım. 2018 yılında aldığım 76 puan geçerli midir?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sınava girmediği için geçerli olduğunu düşünüyorum.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cevaplarınız için teşekkürler umarım doğrudur.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki ya 5-6 senelik memur olup ordan oraya kurumdan kuruma geçen üstelik bizle aynı sınava giren eşşeklere ya ne demeli ????

İnşallah iyi bir alım olur da herkesin yüzü güler

Sınava girmedik 2018 deki puan ile idare edeceğiz 80 puan.

GÜNEY_666 Yüksek puan alan atanır adam çalışıyorken ders çalışması zordur sen evdeyken ders çalışma imkanın daha fazladır buna rağmen o adam senden yüksek puan alıyorsa sana diyecek söz yok.

kaç puan alırsa alsın umrumda bile değil...daldan dala uçana zırt bırt kurum değiştirene işsiz adamın hakkını yiyip sınava girene hak yer

GÜNEY_666
Düz memur sadece teknik hizmetlere atanabilir. Kazansada atanamaz.

tato78

işi gücü olupta tekrar sınava girenin sidiği tutulsun işeyemez inşallah prostat olsun deyuslar...

GÜNEY_666
Çalışıp emek veren herkesin helali hoş olsun emek harcayan herkesin Allah yardımcısı olsun. Haksız beddua seni bulur yapma kardeşim

yahu bırak sende bozacının şahidi şıracı...
kesin senin de işin gücün vardır gelip sınava girip milletin hakkına giriyosundur..
bari bırakın da bu sınava sıfır işi gücü olmayan adamlar girsin bizde çalışıp emek veriyoruz
bir sizsizniz sanki çalışan ...

GÜNEY_666 kardeş, anlamamak için mi diretiyorsun?
Arkadaşlar gayet net açıklamış, bir memur sınava girmiş ve yüksek puan almış dahi olsa atanamaz. Öncelikle mevcut memurluğundan 6 ay önce istifa etmesi gerekir. Bunun tek bir istisnası var, o da eğer düz memur Teknik hizmet kadrolarına şartları uyup geçiş yapabiliyor ise o zaman memurluktan istifa etmeden geçiş yapabilir. Bunun da sebebi daha yüksek maaş olduğundan dolayı tercih yapar. Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi o da engelli, sen de engellisin ve o kişi çalışırken tekrar sınava hazırlanıp kazanabiliyor ise bir zahmet takdir et. Kendinle aynı gemide olan birisine böyle beddua eder isen arkadaşlara katılıyorum, döner dolaşır seni bulur. Beddua edecek isen asıl haksızlık yapanlara beddua et. Ayrıca bir fikri beyan etmek, bozacının şahitliğini yapmaktan değil, doğruyu söylemektendir.
Selamlar, teşekkürler.

madem öyle onlar neden gelip bizle beraber sınava giriyor o zaman ???
hem sen beddua görmemişsin bu hayatta olan hep bana oldu bana kimseye birşey olmadı olan bana oldu hep ezilen sömürülen taraf hep ben oldum kimse anlamıyor benim halimden derdimden ... :( :( :(

Sınav 4 yıl geçerli, yüksek aldığımız puan mı geçerli olacak?

Evet arkadaşlar sınav 4 yıl geçerli, girdiğimiz 2 sınavdan yüksek aldığımız puan mı geçerli olacak?

Evet hangi sınavın puanı yüksekse onu kullanacağız.

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar puan 4 yıl geçerli yüksek olan puan geçerli[/FONT]
[FONT=sans-serif]2018 de 80 alan biri 2020 de 75 alan biri 2018 deki puanı geçerli oluyor burdaki sıralama olayı nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar yoruma[/FONT]

2 Cİ SORUM 2018 DE GİREN BİRİ PUANI 80 OLSUN 2020 DE GİRDİGİNDE 75 OLSUN 2022 DE GİRDİGİNDE 73 OLSUN 2022 TERCİHLERİNDE 2018 DEKİ PUANINI KULLANABİLİRMİ BURDAKİ SÜREÇ NASIL İLERLİYOR

Paranoya

Sıralama nasıl olacak 2018 de 75 alan biri 3700 lerde bu yılkı sınavda 71 alan biri 3700 lerde üstelik bu yılki sınava katılım diğer yıllara göre daha fazla nerede bunun hakkı adil mi bu yıl sorular çok zordu

Arkadaşlar hangi puanı kullanacağınızı zaten biliyorsunuz. Branş ve sıralama olarak ise ösym sitesinde yazacak zaten.

Her zaman ki gibi adam yerine konmadık. Önlisans branş sıralamasını 4 günde açıklayan ÖSYM bize gelince yalan oldu. Hiçbir değerimiz yok yetkililerin nazarında

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2020 sınavına giremedim ve sınav alanına gidemedim. 2018'de aldığım puan bu durumda geçerli olur mu diye merak ediyorum ? Bilgisi olan var mı acaba ?

Sınava girdim mi girdiğin sınav geçerlidir 2018 de 80 aldım 2020 de 70 aldım 70 geçerlidir gerisi gönül öyle ister oluyor

Dediğim gibi Geçen Kasım ayında yapılan sınava yetişemedim ve haliyle sınavı kaçırdım. 2018 yılında almış olduğum puanın geçerliliği var mı diye merak içerisine girdim. Sormak istedim :)

@balkan12
2 sene daha kullanabilirsin 2018 puanını. Hem 80 puan şu an aldığın 70 puandan daha iyi. Branş sıralaman önemli.

Santiaqo

Evet geçerli.

ÖSYM ye sor bence sınava girdiğin için son sınavın geçerli olabilir

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt